Supernudná Zdenka opustila VyVolené: Thomas se rozplakal | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 30. března 2024

Svátek slaví Arnošt, zítra Kvido

Supernudná Zdenka opustila VyVolené: Thomas se rozplakal

Zdenka už v posteli s Thomasem nebude.
Zdenka už v posteli s Thomasem nebude. (Foto: Tv Prima)

V pátek večer se znovu rozhodovalo, kdo opustí vilu. Zdenka, kterou ostatní VyVolení vypalcovali, si vybrala sebevědomou Nikol, čímž udělala velkou chybu. Drtivě totiž prohrála a může se vrátit ke svému bydlení v autě.

Souboj brunetek byl od začátku vcelku jednoznačný. Zdenka byla s přehledem nejnudnější z VyVolených, navíc tvořila tandem s Thomasem, který se jí v nudnosti téměř vyrovná. Nikol naopak svou hru rozjíždí, byť začátky (a zejména čůrání vedle postele) měla hodně divoké.

V křížovém výslechu Terezy Pergnerové nicméně Zdenka řekla zajímavou věc. Když se jí moderátorka zeptala, proč by se chtěla vrátit do vily, zda s vidinou výhry pět milionů nebo snem být s Thomasem, bez mrknutí oka hodila potetovaného svalovce přes palubu a řekla, že ji motivují peníze.



Trochu trapně působilo, když vysvětlovala, proč se líbala s dívkami. „Já to tak prostě v životě mám, ráda líbám holky,“ řekla Zdenka s tím, že prý přestala kvůli tomu, že se to Thomasovi nelíbilo. A popravdě řečeno, ona prakticky kvůli buldočkovi bez krku přišla o účast v show. Despota Thomas ji totiž držel stranou jakéhokoliv dění.

Thomasovi teď ve vile nezůstal prakticky žádný spojenec, protože ho ostatní vlastně jen trpí (a nebo se ho bojí). Komu bude teď svá moudra valit do hlavy? Mnoho možností nemá. Pavlínka si vesele randí s Mirkou a Eva zbožně cupitá za Vladkem. Zbývá Lucka nebo Romana… Každopádně, když se dozvěděl zdrcující zprávu, že se Zdenka nevrátí, zavřel se ve vile a dal se do pláče...



Autor:  ph

Přečtěte si
alexa-lexa
21. 9. 2013 • 22:20

No tak se nám vrátila poch-caná Nikola,to je teda fakt paráda!! To je tam sestava k pohledání,příště jde jasně Tomáš,pak bych si tipla,že vypalcujou uřvanou Romanu no a ti co tam zůstanou,no pááni to je fakt partička k pohledání!! Velet tomu tam bude hulibrk Vlado spolu s lesbama,tak to si fakt Prima polepšila,kdyby tam nedala zpátky toho kuřbuřta Vlada,bylo by to úplně o něčem jiném!!!

mnpv
21. 9. 2013 • 13:18

Slovník mají jaký mají. Ale on je trošku rozdíl, když mluví sprostě pomocný dlaždič a nebo chirurg. A že doktoři žádnou květomluvou nehoří je jasné. Jenže celkový postoj a názory těch doktorů jsou o něčem jiném jak u dlaždiče. Tedy většinou i když výjimka potvrzuje pravidlo.

mnpv
21. 9. 2013 • 13:13

Zřejmě má organizační schopnosti. Budou se střídat s Vladem. Pořád lepší jak plastiková Zdenička válející se furt ale furt s chlapem v lůžku.

jity
21. 9. 2013 • 12:19

Holky mají pravdu, je to sociální odpad, ale co jsou oni. O co oni jsou lepší, jen ten jejich slovník, ču.... tam létají jako vlaštovky, to je slovník hoden mladých žen?

stevie
21. 9. 2013 • 11:31

Ano,Zdenka odešla a zůstal nám tam pionýrský tábor,který bude organizovat a moderovat ,soudružka svazačka,pinda,pochcaná Nikola.Opravdu bude na co se dívat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.