Zoufalá Jana Adamcová: Noci plné slz a bolesti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zoufalá Jana Adamcová: Noci plné slz a bolesti!

S manželem Jiřím
S manželem Jiřím (Marek Pátek / Paparazzi)

Problémy se zdravím Jany Adamcové (41) znovu udeřily! Ukrutné bolesti zad způsobené vyhřezlou ploténkou trápí manželku Jiřího Adamce (65). Chronický zánět se snaží porazit cvičením. Pokud ale tento boj prohraje, čeká ji operace páteře. Už si tím prošla před rokem a dosud má v paměti bolestí proplakané noci.

„Po první operaci jsem udělala chybu, že jsem nezačala s rehabilitací. Mám opět zánět v ploténce a snažím se ho porazit cvičením. Bohužel je ten zánět neléčitelný. Pokaždé, když vstávám z postele, hodně si rozmýšlím, jestli něco zvednu ze země. Po ránu je to nejhorší,“ prozradila deníku Aha! Adamcová.

Nemoc rozhodně nebere na lehkou váhu, vše neustále konzultuje s lékaři. „Řekli mi, že na to nejsou žádné léky, pomoct může částečně rehabilitace. Jinak přijde na řadu umělá ploténka, která se umisťuje při operaci přes břicho,“ děsí se manželka režiséra Jiřího Adamce, s nímž má dceru Jasmine (4) a syna Daniela (7).

Když si před oltářem dali slib, že spolu budou v dobrém i ve zlém, netušil Adamec, jaké krušné chvíle je čekají. Ty přišly koncem minulého roku, kdy Jana proplakala celé noci bolestí. „Můj muž už tenkrát zafungoval výborně. Viděl, jak je ta nemoc strastiplná a musel mě všude vozit. Navíc to bylo období Vánoc, takže vařil, uklízel, a dokonce musel připravit i štědrovečerní večeři,“ vzpomíná moderátorka.

O svátcích nemohla ani chodit. „Ploténka byla tak vyhřezlá, že mi tlačila na nerv v páteři a já necítila nohu. Byla to strašná bolest,“ svěřila se Adamcová, která se stala jednou z tváří Studia pro ženy a nechala se nafotit s těhotenským bříškem. Na třetí dítě teď sama kvůli nemoci pomýšlet nemůže.





Autor:  dat

Přečtěte si
verajc
22. 9. 2013 • 20:01

Ani se nedivím, po prvé operaci měla mít klidový režim, ale ona musela jít na lyžování a pak ještě na dovolenku k moři. Na narozeniny syna také nemusela jít z nemocnice.Po takové náíročné operaci by se člověk měl více šetřit a odpočívat.

paralenka
22. 9. 2013 • 09:23

Sorry, blbě se mi to zařadilo, to bylo pro pavučinku

paralenka
22. 9. 2013 • 09:22

Zatím jste se na CT nepropracovala? Asi je to jak kde. Já během měsíce měla dvakrát a pro jistotu ještě rezonanci. Je to o doktorech, mě museli ukecávat, abych se třeba k rezonanci odhodlala, jinde, jak vidno, nemají zájem. Drahé? Netuším, tady ve vojenské nemocnici je zajímá zdraví na prvním místě.

ivoadler
21. 9. 2013 • 16:50

Kdo by to byl řek´! A přitom je před kamerou taková okouzlující.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.