Spice Girls si rády užívaly skupinový sex! Napráskala to Mel B (38) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Spice Girls si rády užívaly skupinový sex! Napráskala to Mel B (38)

Spice Girls
Spice Girls (ÈTK/AP)

Teď jsou z nich počestné ženy, hříšně bohaté podnikatelky a matky. Ale v 90. letech, v době svých největších úspěchů, byly členky Spice Girls pořádně nemravné holky, které si užívaly i společného sexu.

Tajemství, které se nebude líbit hlavně odtažité a dnes veleúspěšné módní ikoně Victorii Beckham (39) a jejímu manželovi, fotbalistpovi Davidu Beckhamovi (38), vyzradila jedna ze zpěvaček Mel B (38) v pořadu amerického moderátora Howarda Sterna. Na otázku, zda byla někdy sexuálně přitahována dalšími členkami skupiny, řekla dnes trojnásobná matka, že ano a to po celou dobu fungování kapely.

„Byly jsme nejlepší kámošky. Často jsem se s nimi líbala, se všemi. Tehdy jsem si nechala zavést do jazyku piercing a chtěla jsem vyzkoušet, jak se to s ním dělá. Tak jsem se líbala se všemi,“ uvedla Mel B s tím, že v dobách největší slávy někdy došlo i na trojky. „A proč ne? Bylo mi osmnáct, procestovaly jsme spolu celý svět a zažily hodně legrace,“ dodala.


Mel B se zřejmě řádění s Victorií a dalšími »Spajskami« velmi zalíbilo, protože poté, co se skupina rozpadla, žila pět let v Los Angeles na hromádce s lesbičkou Christou Parker. Přiznala, že Christu velmi milovala a na otázku, proč se tedy rozešly, odpověděla: „Protože ženské jsou šílené.“ A když došlo na chlapy, Mel B si také nebrala servítky. O otci jednoho ze svých dětí, slavném komikovi Eddiem Murphym (52), řekla, že je sráč.



Přečtěte si
cyborg
21. 9. 2013 • 06:36

Holky měly jít do VyVolených. Pár lesbiček navíc už neuškodí

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.