Trápení Evy a Vaška: Boha venkovských tancovaček užírá žárlivost na mladší ženu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Trápení Evy a Vaška: Boha venkovských tancovaček užírá žárlivost na mladší ženu!

Eva dříve na Vaška žárlila, dnes je tomu naopak!
Eva dříve na Vaška žárlila, dnes je tomu naopak! (Aha! – Martin Pekárek, archiv Evy a Vaška)

Milovaní i nenávidění podnikatelé Eva (42) a Vašek (59) Ševčíkovi o mediální popularitu příliš nestojí. Zvláště, když se dotýká jejich soukromí. O to více je zajímavé, že se moravské duo rozpovídalo o sexu v pořadu Intim Night televize Barrandov.

Vašek je na nevinné dívky

Vesnický šohaj Vašek uvedl, že ho Eva ho napoprvé nebrala. Nakonec si jí však všiml. Poněkud chlípně  přiznává, že ho na budoucí superstar venkovských sálů přitahovala nezkaženost čerstvě zletilé dívenky. "Na Evě mě kdysi zaujala její nevinnost. Poprvé jsem ji viděl, když dělala konkurz k nám do kapely, to jí bylo osmnáct let. Nemohu říct, že mě zaujala na první pohled, ale na ten druhý už ano," vzpomíná prošedivělý seladon v článku otištěném týdeníkem Sedmička.

Dříve žárlila ona, dnes žárlí on

Není žádným tajemstvím, že ve světě showbyznysu dochází k mnoha milostným aférkám. Když Vašek Evu sbalil, byl v nejlepších samčích letech a ženy se kolem něho jen točily. Eva tedy musela o svého nápadníka řádně dbát, aby nepodlehl dalším krasotinkám. " O všem jsme spolu otevřeně mluvili. I o tom, že mohou hrozit pokušení a svody. Během těch let už se to ale obrátilo, teď jsem to spíš já, kdo žárlí na Evu. Přece jen je skoro o dvacet let mladší, a tak má víc energie a víc možných nápadníků, rve si vlasy Vašek.

Prsatá Eva svého Vaška miluje

A co na to Eva? Ta svého muže zbožňuje. Aby ne, když spolu vydělali tolik peněz! "Když jsme s Vaškem v pohodě, držíme se před koncertem za ruku a není mezi námi žádné napětí, určitě se to pak projevuje na kvalitě našich vystoupení," myslí si tancovačková diva. Ale co když s Vaškem v pohodě nejsou? To se na kvalitě tvorby jistě projevuje také...



Autor:  moc

Přečtěte si
gabi50
21. 9. 2013 • 09:05

Na takovýho bandalýra taky někdo někdy žárlil? Ta musela mít obě oči skleněný, jinak mi to hlava nebere

bobrone
20. 9. 2013 • 18:55

Božínku, to je zmatený blábol!

eisenbieger
20. 9. 2013 • 15:03

uz ten xicht dava znamku dobre kvality STB

dandova
20. 9. 2013 • 13:30

wernerovamagdalena
20. 9. 2013 • 12:47

Jsem ráda, že jsem neviděla, když se tohle duo na Barandově rozpovídalo o sexu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.