Křehká Marika Gombitová: Vyměnila zpěv za duchovno? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Křehká Marika Gombitová: Vyměnila zpěv za duchovno?

Marika Gombitová
Marika Gombitová  (Aha! – Marek Pátek, ČTK)

Zpěvačka Marika Gombitová oslavila nedávno 57 narozeniny, a ačkoliv by ji fanoušci ještě rádi viděli na podiu, ona se vystupování stále straní. Místo zpěvu se dokonce věnuje astrologii a numerologii.

Krutá autonehoda

Když byla zpěvačka na vrcholu slávy, stala se neskutečná tragédie. Po koncertě v ji vezla kamarádka Andrea zpět na Slovensko a jejich auto dostalo smyk. Po několika kotrmelcích skončilo v poli a Gombitová na tom byla opravdu špatně. Z nehody měla poraněnou míchu, polámaná žebra, zlomenou prsní kost a během léčby v bratislavské nemocnici na Kramároch dostala zpěvačka i zápal plic.

Na nemocničním lůžku převzala v roce 1981 ještě stříbrného Slavíka, ale od té doby je upoutána na vozík. Kromě vystoupení v lednu minulého roku se straní lidí, ale na fanoušky stále nezapomněla. „Moji milí fanoušci, hluboce se před vámi skláním, děkuji za trpělivost, jste pro mě velmi důležití. Děkuji za všechno,“ prohlásila tehdy v pořadu Legendy popu.

Straní se médií i přátel

Podle informací slovenského serveru pluska.sk zpěvačka vyměnila zpěv za duchovno. V jejím bytě totiž sídlí firma zabývající se astrologií a numerologií. Informací ale tolik není. Sama zpěvačka s médii již několik let nekomunikuje a přestěhovala do bezbariérového bytu na známem bratislavském sídlišti Petržalka.

„Ano, je to Marikina firma, ale nevím, jestli i věští, nebo ji jenom vlastní,“ vyjádřil se zdroj Plusky.

Několik zpěvaččiných blízkým jí chtělo k narozeninám gratulovat, ale popová hvězda na pokusy o kontakt zkrátka nereaguje. „Pokud zvedne telefon, tak bych ji rád pogratuloval osobně, a když ne, pošlu jenom smsku. Nejen já, ale ani blízcí přátelé nevědí o Marice nic. Ona se na chvíli odmlčela. Nevím, kde je,“ říká smutně skladatel a zpěvák Janko Lehotský.

„Velmi rád bych jí popřál všechno nejlepší a těším se, že jednoho dne možná najde nějakou novou sílu,“ vzkazuje její dvorní textař Kamil Peteraj.

 



Přečtěte si
vlamore
15. 9. 2013 • 23:28

vlamore
15. 9. 2013 • 23:26

Paní,Vy musíte mít opravdu těžký život.Jinak ve zkratce....je Vám po tom velký ho..o!!Ještě dotaz.....když jste tak akorátní,co se týče druhých....kam až jste dotáhla povinnou školní docházku?!?! Typuji tam 4-5 třída,víc ne!

lukreciaborgia
15. 9. 2013 • 14:52

pro valysdr- super !!

kjushu
15. 9. 2013 • 12:11

Tak přeci bude svatba! Iveta Bartošová si vybírá svatební šaty ! Čtěte na : www.mgmagazine.cz

pohadkamaje
15. 9. 2013 • 11:21

A teď ještě jednou a česky, ty slinto.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.