Co v Talentu neuvidíte: Takhle vylepšují Mareš, Bílou a Slávika vizážisté! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Co v Talentu neuvidíte: Takhle vylepšují Mareš, Bílou a Slávika vizážisté!

Porota Talentu a nutné zkrášlovací triky.
Porota Talentu a nutné zkrášlovací triky. (TV Prima)

Také vám vrtá hlavou, jak to porotce v Talentu dělají, že vypadají na obrazovce pořád dobře a svěže? Žádné rebelující vlasy, žádný dojem mastné pleti, žádné kruhy pod očima ani po hodinách natáčení. Podívejte se na fotky, které všechno prozrazují!

Je to snadné. Mimo záběr kamery si porotci dopřávají péče jako světové celebrity. K jejich stolku se prakticky okamžitě sesype celá horda stylistů, vizážistů a maskérů. Ti, trochu jako supi, čekají během celého natáčení v pozadí a každou chvilku vyrážejí potrápit trojici soudců nejrůznějšími štětečky, tužkami, ubrousky, líčidly a samozřejmě make-upem.

Letos měli tyhle pilné včeličky práce zase víc, a to kvůli čtyřicetistupňovým vedrům, která během natáčení v Mahenově divadle panovala. Skoro po každém vystoupení soutěžícího, při každé i minimální pauzičce bylo potřeba otřít z čela pot, oživit make-up, poupravit účes. Nejvíce pozornosti bylo samozřejmě věnováno jediné dámě poroty – zpěvačce Lucii Bílé. Jestli vizážisté za svou práci zaslouží pochvalu, můžete posoudit už v neděli večer na Primě, kdy Talent startuje.



Autor:  ph

Přečtěte si
fill-ll
14. 9. 2013 • 09:17

je to tak

popocatepetl
14. 9. 2013 • 06:50

A proto, děvčata a metrosexuálové, přestaňte se trápit, jak vypadáte, věnujte se důležitějším věcem a se svým vzhledem si nelamte hlavu. Všichni ti lidé, které vidíte na obrazovkách a na fotkách, tak v reálu také nevypadají. Kolem každého poskakují nejméně tři přicmrndávači - před každým záběrem ! , aby z nich vyrobili, co v realitě nejsou. Nemá cenu poměřovat se se s průmyslově vyrobenou figurínou. Nejlepší příklad je Hanychová. Sice snad má permanentní make-up, takže s přírodním vzhledem už ji nikdo neuvidí, ale přesto i s tím trvalým make-upem bez nalíčení není vůbec k poznání: ošklivka, neuvěřitelná ošklivka, nejméně 80% holek jejího věku má hezčí obličej! No vidíte, jakmile jí namalují umělý obličej na její tvář (v případě vulgární Hanychové to není tvář, ale ksicht), vypadá jako jiný člověk.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.