Vážný problém televize: VyVolení chtějí z vily pryč a kašlou už i na výhru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Vážný problém televize: VyVolení chtějí z vily pryč a kašlou už i na výhru!

VyVržení jako vorvani leží VyVolení celé dny. Nuda je ubíjející.
VyVržení jako vorvani leží VyVolení celé dny. Nuda je ubíjející. (TV Prima)

Zcela nečekaný problém řeší televize pořádající reality show VyVolení. Místo toho, aby se osazenstvo vily rvalo o to, kdo v mezi příčkami ze sádrokartonu vydrží nejdéle, snaží se co nejrychleji zmizet. Soutěž už tak přišla o dva soutěžící, kteří štábu po svém vzkázali: Už nás to nebaví, jdeme domů a vy si dělejte, co chcete…

Co se rozhodně televizi upřít nedá, je obdivuhodné poshánění opravdu šílených individuí. Jenže to se brzy ukázalo i jako nevýhoda. Jako první ztratil nervy s bláznivým osazenstvem vily El Nino, který si sbalil kufr, s ostatními se domluvil, aby ho vypalcovali a do souboje si vybral neporazitelného Vladka. Plán potetovaného rapera klapnul do puntíku a on s úsměvem na tváři opustil vilu. Ještě si pak v přímém přenosu neodpustil rýpanec do televize, když poděkoval všem divákům, kteří mu v souboji NEPOSÍLALI hlasy. Chtěl zkrátka domů…

Dvojí metr…

Dalším, kdo se rozhodl vilu plnou adeptů na pobyt na psychiatrii opustit, byl Mirek. Jeho mozek už ale nedokázal vymyslet nic nového, tak prostě použil El Ninův záchranný plán a obešel ostatní, aby mu z vily pomohli vypalcováním. Jenže ouha! Štábu, kterému už stejným způsobem utekl potetovaný raper, došlo, že takhle si z nich soutěžící vlastně dělají dobrý den a z vily odcházejí, jak se jim zachce. Náhle se tak začalo mluvit o porušení pravidel a Mirka i bez souboje (do kterého by s velkou pravděpodobností vyzval znovu neporazitelného Vladka) vyhodili. Na Mirka zkrátka použili zcela jiný metr než na El Nina.

Výstraha ostatním

Podle všeho tím chtěl štáb dát zbývajícím soutěžícím výstrahu, že už si nebudou odcházet, jak chtějí. Není totiž žádným tajemstvím, že pár dalších pacientů z vily touží zmizet, peníze nepeníze. Proč? Důvodů je hned několik. Tady jsou tři…

1) Nuda: VyVolení se neumějí zabavit. Pokud přijde nějaká zábava, musí ji vymyslet televizní štáb. Pokud se tak nestane, tak posedávají na gaučích a židlích, kouří a žvaní o ničem. Kdyby neměli vysloveně zakázáno spát přes den, tak by všichni zařezávali non-stop. Ještě horší je, že VyVolení tak nudí nejen sebe, ale především diváky…

2) Párování: VyVolení jsou ve vile sotva pár týdnů a už si každý našel svého milého nebo milou. Spolu pak tráví většinu času. Pavlína si dokonce Mirku do vily přivedla a holky si tak udělaly dovolenou před kamerami. Thomas okatě randí se Zdeňkou, Eva podkuřuje Vladkovi, Lucka mrká na homosexuála Ládika a Nikol se zamilovala do koberce vedle své postele. Ze soutěže tak zmizelo to, co by jí mělo zdobit – náboj a napětí mezi soutěžícími.

3) Neporazitelný Vladko: Labilní homosexuál Vladko má velmi silnou základnu fanoušků, která ho dovede k vítězství (pokud nezasáhne televize a nezmění si pravidla třeba tak, že ho pošlou domů). Všichni ve vile vědí, že proti kuchaři, který rozfofroval výhru z první řady, nemají šanci. Proč pak trčet ve vile? Tento důvod je nejpádnější a rozhodující. Navíc televize Vladkovi pomáhá mimo jiné tím, že dobrých 50 % záběrů z kamer ve vile patří právě jemu. On je celebrita, on drží lidi u monitorů počítačů a obrazovek. Jenže… Jak mají takovou hvězdu porazit ostatní, zatím pro fanoušky bezejmenní?





Přečtěte si
jyoti
18. 9. 2013 • 06:30

K čemu jsou VyVolení - reality show? Udělejte jim Farmu, jako na Slovensku, aby si na jídlo museli vydělávat a bude hned show. Tady se není na co dívat, klábosení Agáty, hádky, řvaní,válení se po sedačkách, to je nechutné.

mnpv
13. 9. 2013 • 19:35

2) všechny nemohli- blbe

mnpv
13. 9. 2013 • 19:34

blbe "všichni odešly"

chachacha
13. 9. 2013 • 16:09

Vrať se do "Pomocný", negramote.

chachacha
13. 9. 2013 • 16:06

AHA: "Náhle se tak začalo mluvit o porušení pravidel a Mirka i bez souboje (do kterého by s velkou pravděpodobností vyzval znovu neporazitelného Vladka) vyhodili." ======================================= Těžko, vy blbečkové když měl Vladko modrý šátek (imunita)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.