Prokleté silikony VyVolené Zdeňky: Prasklé prso jí museli přišívat k hrudníku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Prokleté silikony VyVolené Zdeňky: Prasklé prso jí museli přišívat k hrudníku!

Zdeňka a její silikonové poklady
Zdeňka a její silikonové poklady (TV Prima)

Touha po dokonalosti přivedla Zdeňku k ukrutným bolestem. Kvůli novým silikonovým prsů si prožila hotové peklo.

Zdeňka dává ve vila ráda na obdiv svou postavu, která rozhodně nevypadá tak, jak jí Bůh stvořil. Přestože jí je teprve 24 let, nechala si už vylepšit rty, uši a prodloužit vlasy. Nejhorší vzpomínky má ovšem na zpackanou plastickou operaci prsou.

„Ňadra mám upravená dvakrát, protože mi praskl prsní sval i implantát a speciálním hákem mi museli přidělat sval k hrudní kosti,“ rozpovídala se Zdeňka. Vytoužená prsa jí ovšem přinesla kruté časy. Trpěla takovými bolestmi, že si další operaci raději rozmyslela.

Záhadnou Zdeňky je ošklivá jizva hyzdící její podbřišek. Soutěžící tvrdí, že jde o následek po odstranění tetování, které se jí omrzelo. Odborníci se ovšem shodují, že tak laserová jizva rozhodně nevypadá. Tají snad Zdeňka před ostatními vážnou nemoc? Dalším tajemstvím je také to, kde bezdomovkyně na zkrášlující proces vzala peníze…



Autor:  cam

Přečtěte si
filuska77
11. 9. 2013 • 10:51

Když je přestávka tak juknu na VV a doufám, že tuhle svatou čtyřku: Romana, Zdeňka, Thomas a Martin lidé brzo vyženou. Takovou nudu, duchem mdlých a podlostí fyzicky odporných lidí, co předvádějí, jsem neviděla. Promluvit to neumí, jen to kuje pikle pod kloboučkem a koukají jako divoký býk před útokem. Bože, co jste do té televize strčili. Trochu víc záběrů Mirky - ta něco v té hlavě má.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.