Absolonová vytáhla kalhotky: Koho chce sbalit na tyhle bombarďáky? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Absolonová vytáhla kalhotky: Koho chce sbalit na tyhle bombarďáky?

Tohle spodní prádlo Monice předepisuje její role Inéz. Obleče je už v říjnu.
Tohle spodní prádlo Monice předepisuje její role Inéz. Obleče je už v říjnu. (RINGIER AXEL SPRINGER, Karel Kopáč / Paparazzi)

Dostat se pod sukni Monice Absolonové (36) je snem mnoha mužů. Takhle by ale mohlo vypadat procitnutí. Žádná svůdná tanga nebo samé kraječky, ale bombarďáky! A na takovou výzbroj chce teď zpěvačka ulovit lamače dívčích srdcí.

Má představovat divokou cikánku Inéz. Po první ukázce kostýmů k muzikálu Zorro by se ale mohlo zdát, že Monice přiřkli spíš roli těžkotonážní čarodějnice. Zpěvačka předvedla bombarďáky, které jako by vypadly ze skříně našim prababičkám.

A Monika má těžký úkol: Musí v nich svést muže snů Zorra!
„Nebude to legrace. Umím být divoká, ale až po pár skleničkách. Jenomže já před představením nepiju,“ směje se Absolonová, která už týden trápí tělo ve zkušebně. „Učím se flamenco a je to peklo! Už necítím nohy. Ale nezbývá mi než se zatnout a naučit se to jako StarDance,“ líčí zpěvačka.




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.