Yvetta Simonová (84) šla na plastiku: Se stářím se nekamarádím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Yvetta Simonová (84) šla na plastiku: Se stářím se nekamarádím!

Yvetta Simonová
Yvetta Simonová (Foto Aha! – Jindřich Starý)

Zpěvačka Yvetta Simonová vypadá na svůj věk stále skvěle, ale přeci jenom si k mladšímu vzhledu dopomohla zákrokem plastického chirurga.  

„Se stářím se vůbec nekamarádím, to asi žádná žena, ale na druhou stranu si uvědomuju, že se svým věkem nic neudělám. Když jsem měla tu smůlu, že jsem neumřela mladá a krásná, teď už nic nezmůžu,“ říká zpěvačka na stránkách Ona.idnes.cz

S přírodou se bojovat nedá, a proto si Yvetta Simonová dopřála alespoň plastickou operaci víček. „Jsem ráda, že jsem si ji nechala udělat. Ta operace vám ubere spoustu let. Šla bych znovu, jen si už ve svém věku říkám, abych tam těm doktorům nezůstala,“ strachovala se zpěvačka.

A jak si jinak zpěvačka udržuje svůj vzhled a zůstává ve formě? Už přes 40 let začíná každé ráno cvičením a kupuje si kosmetiku v lékárně. Její tajnou zbraní proti vráskám je také přírodní maska. „Smíchám tvaroh, zakysanou smetanu, žloutek a med,“ vysvětluje držitelka Českého slavíka.



Autor:  mpa

Přečtěte si
nika
9. 5. 2015 • 11:04

Vrať se do školy a neobtěžuj ! Neumíš ani pořádně psát. Mimochodem, stará opravdu nejsem. Jak můžeš něco psát, když mě vůbec neznáš...?! Narozdíl od Tebe, mám ovšem vychování, které Ti doma nedali.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.