Drsný útok na Chýlkovou: Je to nafintěná pipina! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Drsný útok na Chýlkovou: Je to nafintěná pipina!

Herečka Ivana Chýlková je prý nafintěná pipina!
Herečka Ivana Chýlková je prý nafintěná pipina! (Foto: Guerlain)

Tak tohle si herečka Ivana Chýlková (49) snad nezaslouží! Takhle se o ní vyjádřil režisér Patrik Hartl (37). Co ho k tomu vedlo?

„Ona je strašná nafintěná pipina a on je neskutečný testosteronový hovado,“ řekl na adresu herečky a jejího kolegy Jana Potměšila. Stalo se tak na tiskové konferenci ke hře Hlava v písku a informaci přinesl server Style.iprima.cz

Po další chvíli samozřejmě prozradil, že mluvil o charakterech, které oba herci představují, a pustil se do vysvětlování. „V tomto případě nemůžu říct, že bych psal roli Ivance na tělo, abych ji neurazil. Ale ona je sama o sobě hrozně inspirující. Je to tak energická žena, která mě neuvěřitelně motivuje,“ pokračoval režisér Hartl.

„To je prostě Hartl! Chcete vědět, jak píše své hry hercům na míru? To si prostě před něj lehnete na stůl a on píše a píše, dokud vás celou nepopíše,“ pustila se pro změnu do režiséra Ivana Chýlková. A jak se k celé věci vyjádřilo »testosteronové hovado« Jan Potměšil? „Ivanku mám moc rád, poprvé jsme se viděli už na škole. A teď spolu konečně hrajeme na prknech, která znamenají svět, a dokonce manžele,“ říká o nové hře, jež uvádí Studio DVA.



Přečtěte si
nyctereutes
10. 9. 2013 • 10:37

To je zase titulek...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.