Moderátorka Pastorčáková skončila po debatě se Zemanem v nemocnici! Víme, co se stalo | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Moderátorka Pastorčáková skončila po debatě se Zemanem v nemocnici! Víme, co se stalo

Lenka Pastorčáková skončila v nemocnici.
Lenka Pastorčáková skončila v nemocnici. (TV Prima, koláž Ahaonline.cz)

Minulý týden odvysílala Prima první poprázdninovou Partii, jejímž hostem byl prezident republiky Miloš Zeman a moderovala ji půvabná Lenka Pastorčáková, která ale na tuto debatu nebudu vzpomínat zrovna s láskou. Následně totiž skončila v nemocnici…

Nevysílalo se tentokrát ze studia, ale ze zámku v Lánech. Celá Partie měla ale ojedinělý ráz až do samotného konce, a to právě díky Lence, která v samém závěru přímého přenosu, po rozloučení se s diváky, doslova již do titulků zakopla a na vysokých podpatcích tak tak udržela rovnováhu.

„Neuvědomila jsem si, že mám úplně odkrvenou nohu a celou vahou jsem na ni stoupla. A noha mi prostě vypověděla službu,“ říká o celé situaci Lenka. Nikdo však nečekal, že to celé bude mít pro Lenku nepříjemnou dohru. „Z Lán jsem normálně odjela, nasedla do vlaku a vyrazila za rodiči na Moravu. Ale z vlaku jsem měla co dělat, abych vůbec vystoupila.

Video se připravuje ...

V pondělí jsem vyrazila k doktorovi a skončila jsem s ortézou a berlemi. Způsobila jsem si výron,“ popisuje sama moderátorka. S ortézou o berlích chodí doposud. A bude mít ortézu i při moderování Partie již tuto neděli? „Pravděpodobně ano, ale televizní diváci ji neuvidí. Sedím za stolem. Ale jednu berli si možná do studia vezmu. Hosty jsou tentokrát Miroslav Kalousek a Bohuslav Sobotka, takže žádný velký klid nečekám,“ uzavírá se smíchem Lenka.

Autor:  ph

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.