Diváky VyVolených rozzlobilo přiznání lesbiček Pavlíny a Mirky, že spolu chodí! „Byla to komedie,“ nadávají | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Diváky VyVolených rozzlobilo přiznání lesbiček Pavlíny a Mirky, že spolu chodí! „Byla to komedie,“ nadávají

Mirka dováděla s Pavlínou ještě v době, kdy se k sobě naoko neznaly.
Mirka dováděla s Pavlínou ještě v době, kdy se k sobě naoko neznaly. (TV Prima)

Začíná to vypadat, že ve vile se sešli jen zástupci menšin. K homosexuálovi Vladkovi se přidal Ládík, který se krátce po příchodu přiznal, že je na kluky. Včera večer zase prozradily Pavlína s Mirkou, že už jsou víc než 9 let partnerky. Ve studiu se pak dojemně přiznaly rodičům a vše skončilo učebnicovým happyendem amerického typu. Proč se to tedy části diváků nelíbilo?

Pomineme-li narážky na to, že ve vile už je skoro více homosexuálů a lesbiček oproti heterosexuálům, nejvíc lidi naštvalo, že se vlastně do vily dostal pár. Dá se tedy nejspíš čekat, že holky nebudou bojovat jen samy za sebe, ale i za své partnerky a ve chvíli, kdy už bude ve vile jen pár lidí, mohou mít drtivou moc. „Přijde mi hodně podivné, že se obě dostaly do vily a že se pak najednou rozhodly všechno vyklopit,“ píše jeden z diskutujících na Faceboooku, který rozhodně není sám. Řada diváků si zkrátka myslí, že vše bylo předem domluvené a přiznání bylo jen dalším bodem předem stanoveného programu.

Anketa

Myslíte si, že odhalení poměru Mirky a Pavlínky bylo plánované?
Celkem 1050 hlasujících

Televize podle mnohých jednoduše dívky k přiznání přinutila. „Takový vynucený přiznání kvůli zvýšení sledovanosti je opravdu příjemný,“ napsal ironicky další z diváků. Další se zase podivuje, proč podobným způsobem televize nezapracovala i pro Ládíka, který se také přiznal k odlišné sexuální orientaci. „Obešlo se to bez povšimnutí a rodiče mu tam nikdo nepozval. Dvě divná řešení stejné situace,“ pozastavuje se další hlas lidu.

I když diváci holkám skládají poklonu za veřejné přiznání, stejně by raději pár rozdělili. „Jedna s těch dvou by měla odstoupit, není to fér vůči ostatním,“ říká další názor. Další diváci mají ještě radikálnější názor: „Mirka a Pavlína šly do soutěže se záměrem produkce udělat show ze své orientace. Měly by odejít.“
Co si o tom celém myslíte vy? Hlasujte v anketě…



Autor:  ph

Přečtěte si
fill-ll
7. 9. 2013 • 07:53

Jak se na ty sra.cky muze nekdo divat.vzdyt jsou tam sami dusevne zkrachovali ko.ko.ti prima stoji uplne za h.o.v.n.o nakopat do pr.de.le!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.