El Nino ve VyVolených dosáhl svého: Může zmizet z prokleté vily! Duel vyhrál Vladko | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

El Nino ve VyVolených dosáhl svého: Může zmizet z prokleté vily! Duel vyhrál Vladko

El Nino televizi jednduše převezl. Pravidla ale neporušil.
El Nino televizi jednduše převezl. Pravidla ale neporušil. (TV Prima, Aha! - Marek Pátek, koláž Ahaonline.cz)

Zdá se, že letošní VyVolení v prvních týdnech zvládli víc, než účastníci minulých řad show za celé měsíce. Od hlavy k patě potetovaný rapper El Nino dokonce vymyslel strategii, která notně podráždila i moderátorku Terezu Pergnerovou. Celou show totiž velmi jednoduše obrátil ve svůj prospěch.

Vše začalo tím, že El Nino před prvním hlasováním o tom, kdo půjde do duelu, obešel ostatní soutěžící a jednoduše je požádal, aby do duelu poslali právě jeho. Prý kvůli klaustrofobii A oni poslechli rádi, protože tím pádem alespoň měli jistotu, že nebudou vyřazeni oni. Holohlavý rapper tak vlastně zničil celý princip soutěže, který je založena na tom, že lidé ve vile v sobě nacházejí sympatie nebo se prostě nenávidí. Celkem oprávněně tento krok označila Tereza Pergnerová za habaďůru, protože VyVolení pod taktovkou El Nina udělali z místy nudné show ještě nudnější. A to nebylo zdaleka všechno…

El Nino vs. Vladko

Všichni čekali, že El Nino vyzve do souboje sterolového gladiátora Thomase – nejméně oblíbeného muže ve vile. Jenže i podruhé udělal El Nino ze všech kašpárky. On se totiž prostě rozhodl jít domů, ať se to štábu líbí nebo ne. Do duelu tedy vyzval Vladka. Naoko pak prohlásil, že chce hned na začátku porazit nejsilnějšího, pravdou ale je, že už dnes večer chce sedět s přáteli na baru, poslouchat svou muziku a smát se zoufalcům, kteří ve vile zůstali. Navíc dostane samozřejmě zaplaceno, což by se mu nepovedlo, kdyby prostě vzdal a odešel. El Nino si prostě odskočil do vily vydělat pár kaček a udělat si reklamu, která mu přivede diváky na koncerty. A televize nemůže udělat zhola NIC. Pravidla totiž neporušil. El Nino tak v pátek večer podle očekávání drtivě prohrál s Vladkem, protože si to přál a přesně spočítal. Nikoho silnějšího si zkrátka vybrat nemohl. Vladko dostal 87 % všech hlasů, El Nino jen 13 %.

Sázka na jistotu: Vladko nemohl vypadnout

Diváci se shodli, že Vladko vypadnout nemohl. Bez něj by totiž televize rovnou mohla vysílání vypnout a nasadit místo něho dokument o obřích langustách. Nikdo už by se totiž nedíval. „Jestli Vladko půjde domů, tak to je o ničem,“ shrnul názor většiny jeden z diskutujících na internetu a další dodal to, čeho se bojí i televize: „Jestli Vladko vypadne, už se nedívám!“. A tak to prostě je, což si všichni moc dobře uvědomují. Není divu, že diváci jsou z dění ve vile znechucení. Soutěžící totiž už v prvních týdnech přechytračili tvůrce, byť se tváří jako parta žáků zvláštní školy. A El Nino? Ten už se dneska může jen spokojeně chechtat tomu, jak dokonale mu všechno vyšlo. Škoda ho... Strategie je zjevně jeho silná stránka.



Autor:  ph

Přečtěte si
najka
7. 9. 2013 • 21:20

Niňo prvoplánovitě měl za cíl (ve své strategii) vynulovat Vladka, aby sám se stal ve vile za hvězdu!!! Ale Vladko mu to řekl zcela jasně, že měl déle vydržet a prosadit se!! Myslím si, že mu dobře radil, ale dobře mu tak!!! dopadl tak, jak dopadl!!!!

pohadkamaje
7. 9. 2013 • 16:13

Fakt bych se radši díval na ty obří langusty - ty jsou aspoň zajímavé.

inocenta
7. 9. 2013 • 11:18

Tayki ta lesbická dvojice tam asi není náhodou., jde o sledovanost, proto též je k dipozici alkohil. Vladko to někonec nevyhraje, ale měl by tam pro zábavu pobýt. Ten chlapec ještšě neumí prakticky přemýšlet. Měl by větší šanci později, až se více projeví. Vladko mu to správně řekl. Nyn í šanci neměl. Tipoala bych tentokrát výherkyní ženu, Pánské obsazení je slabé.

mixalca
7. 9. 2013 • 11:17

El Nino se přepočítal myslel si , že Vladka porazí .Jupííí Vladko je zpět .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.