»Únosce« Bartošové Tříska: »Princezně« to v léčebně nevoní! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

»Únosce« Bartošové Tříska: »Princezně« to v léčebně nevoní!

Ivetě se nechce do léčebny, proto je podle Třísky s Rychtářem
Ivetě se nechce do léčebny, proto je podle Třísky s Rychtářem (koláž Ahaonline.cz)

Vztahy Ivety Bartošové (47) s muži jsou poněkud komplikovanějšího rázu. Dříve, než v její vile zakotvil Josef Rychtář (55), prožila údajný únos, jimž tajemně označila obyčejný úlet…

Italská dovolená se Zdeňkem Macurou až podezřele připomíná její románek s Romanem Třískou, který se odehrál před 19 lety. Tehdy ovšem utíkala a následně se vracela k Ladislavu Štaidlovi. Oba pánové, s nimž si Iveta »ujela«, ovšem podle policie nic špatného neprovedli a Džambulčiným pohádkám věří snad už jen Rychtář, který k tomu má osobní důvody.

„Možná, že jí vyhovuje to, že on se za ni veřejně rádoby tvrdě staví, svým způsobem jí umožňuje nebýt v léčebně, kde to »princezně« nevyhovuje, a on si je na oplátku vědom toho, žen žije v jejím domě,“ zhodnotil současný vztah Bartošové v magazínu Sedmička Roman Tříska.

Už před 19 lety měla Iveta občas chuť na »čucíka«, k němuž si sama ordinovala Diazepam. „Vždy podrážděně reagovala na upozornění, že to či ono by neměla přehánět,“ dodal Tříska, jehož soud očistil od všech nařčení. Dnes už by Ivetě pomocnou ruku nepodal, protože mu jsou její absurdní výmysly o dalším únosu k smíchu.



Přečtěte si
pavucinka
5. 9. 2013 • 13:53

Utíká od partnera v podroušeném stavu / zřejmě se bojí jeho reakce, mo6n8 bití/ a tak si vymýšlí důbod pro návrat, Tedy si vymyslí únos. Infantilní ale vyšetřovatelé takovou aroganci hned nechápou a poctivě vyšetřují. Ivet je bohužel paranoička.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.