Apokalyptický svár ve VyVolených: Vystrnadí náboženský fanatik El Nino z vily satanistu Martina? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Apokalyptický svár ve VyVolených: Vystrnadí náboženský fanatik El Nino z vily satanistu Martina?

El Nino má spadeno na satanistu Martina
El Nino má spadeno na satanistu Martina (koláž Ahaonline.cz)

V reality show VyVolení se dějí věci mezi nebem a zemí. Když se rapper El Nino odhalil, ukázalo se, že má v soutěži nejspíš osudové poslání...

Drsňáka El Nina překvapivě nezdobí nahotinky, ale motiv, který bychom spíše hledali v kostele, než na zádech brněnského frajera. Proč si ovšem nechal na tělo vytetovat »pietní motiv« Marie oplakávající umírajícího Ježíše, je ovšem velkou záhadou. El Nino tak církvi projevil větší oběť než kněží v celoživotním celibátu.

Při pohledu na jeho záda nejvíce zatrnulo Martinovi, který v sobě ukrývá temnou stránku. Do kostela by nejspíš nikdy nevstoupil, protože se přiznal k uctívání Satana. A šéf pekel má nejspíš při sledování hříšníků VyVolených větší důvod ke spokojenosti než Bůh, který drží stráž nad El Ninem.

V soutěži se tak schyluje k souboji doslova apokalyptických rozměrů. El Nino je totiž adeptem na vyřazení a musí si zvolit soupeře do duelu. Vše nasvědčuje tomu, že se mučedník trpící klaustrofobií utká právě s neoblíbeným Martinem a dojde na souboj sil dobra a zla v přímém přenosu…



Autor:  cam

Přečtěte si
danuska555
5. 9. 2013 • 23:14

jity , mas prav du, mel opletacky ! Krivak falesnej ! Nesnasim ho , a nejsem sama !!

danuska555
5. 9. 2013 • 23:12

Vyhodte z vily to ho nenazranyho uloducha. Martina ! zloducha !

jity
5. 9. 2013 • 11:51

Ten Martin měl snad problémy se zákonem, nebo to psali o někom jiném? Oni jsou tam všichni nějací pošahaní. Ten Thomas je zadlužený, ten to řekl sám a ti ostatní jdou také po penězích. Takový je dnes trend jen prachy a ostatní je vedlejší.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.