VyVolení se zvrhli v sexuální orgie: Když se zblázní hormony, na pohlaví nezáleží! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

VyVolení se zvrhli v sexuální orgie: Když se zblázní hormony, na pohlaví nezáleží!

VyVolení jsou otevřeni všem experimentům
VyVolení jsou otevřeni všem experimentům (koláž Ahaonline.cz)

Sexuální abstinence soutěžících se plně projevila při alkoholové jízdě, po níž nezůstala téměř žádná náruč prázdná. Reality show přeje novým vztahům a sexuální orientace zde nehraje žádnou roli.

Soutěžící se opět dočkali vytouženého »alkáče na večer« a ve společnosti nové posily v podobě Petra Zvěřiny to pořádně rozjeli. Po pár skleničkách zmizely poslední zbytky nesmělosti a VyVolení orgastickou party.

Z ní jako vítězka jednoznačně vyšla bezdomovkyně Zdeňka s divokou minulostí a nejspíš i budoucností. Jako první zakotvila u Pavlíny, která už ve vile stačila přiznat, že jí muži příliš nevoní. Po divoké líbačce se pak Zdeňka vrhla i na Mirku. Nejspíš se chtěla ujistit, zda jsou všechny dámské jazyky tak chutné jako ten od Pavlíny.

A aby to bylo málo, naplno se rozparádil i Ládík. Po prvním intimním sblížení s mužem si tentokrát užíval se zkušenou Romanou. Vladko a jeho 18centimetrová chlouba ovšem stáli smutně stranou a čekali na vhodnější okamžik…

VyVoleným nejspíš pestrý a po sexu prahnoucí kolektiv svědčí. Vzájemné soužití by si ale měli dostatečně užít, protože už dnes večer se ve Zúčtování rozhodne, kdo bude prvním adeptem na vyhazov. Ten si pak ve čtvrtek zvolí soupeře do pátečního Duelu, z něhož vzejde první odpadlík.



Autor:  onl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.