Legendární diskař Imrich Bugár míří do StarDance: Bude na parketu házet partnerkou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Legendární diskař Imrich Bugár míří do StarDance: Bude na parketu házet partnerkou?

Fotografie
Fotografie (internal)

Na zajímavé tváře jsme v taneční soutěži zvyklí. Že ale Česká televize přemluví diskařskou legendu Imbricha Bugára (58), to nejspíš nikdo nečekal. K drobounké Táně Kuchařové (25), hezounkovi Brzobohatému (30) a Anně Polívkové (34) tak přibude muž, který mezi nimi bude působit jako obr!

Imrich Bugár má za sebou velmi slušný výčet úspěchů. Stříbrnou olympijskou medaili z Moskvy (1980), zlata z mistrovství světa i Evropy a spoustu dalších atletických úspěchů. Kromě toho také opakovaně získal prvenství v anketě Atlet roku. Pro celou jednu generaci Čechů (i Slováků) se tak stal nezapomenutelnou sportovní hvězdou. Od televize tak jeho pozvání je určitě chytrým tahem.

„Imrich nabídku tančit ve StarDance skutečně dostal a přijal ji, na svou novou zkušenost se už moc těší,“ řekl webu super.cz člověk blízký Bugárovi. Jedná se tak o prvního potvrzeného sportovce z řad celebrit. Sportovci přitom bývají ozdobou této soutěže, byť jejich pozice nebývá zrovna nejlehčí. Chybí jim totiž herecké vlohy, které ostatní soutěžící z řad divadelníků a zpěváků hojně uplatňují.

Imrich Bugár je sice původem Slovák, do chomoutu ale vlezl v Česku. Aktivní kariéru ukončil v roce 1995, kdy se mu zároveň narodila sestra Olga. V roce 2006 se pokusil dostat do Senátu – na Jablonecku kandidoval jako nestraník za ČSSD. Jenže voliči ho do vrcholové politiky nepustili.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.