Iva Kubelková a její hrozivé strije: Smutný pohled na někdejší nejkrásnější česká ňadra | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Iva Kubelková a její hrozivé strije: Smutný pohled na někdejší nejkrásnější česká ňadra

Iva Kubelková a její strije ve výstřihu
Iva Kubelková a její strije ve výstřihu (Foto: Profimedia, koláž Aha!-online)

Zub času se nezastaví ani před bývalými královnami krásy a modelkami. Své o tom ví i vicemiss České republiky z roku 1996 a vítězka soutěže o nejkrásnější české poprsí Iva Kubelková (36). Po jejím hrudníku svého času prahlo množství mužů i žen, jenže po dvou dětech a dvaceti letech je pochopitelně situace jiná.

Přebujelý a dokonale tvarovaný dekolt Ivy působil jako magnet na řadu úspěšných mužů. Své si s krásnými ňadry užila hokejová hvězda první velikosti Jaromír Jágr (41) nebo automobilový a později hlavně tunelářský šampión Martin Koloc (45). Kdeže loňské sněhy jsou?

U příležitosti patnáctiletého výročí televizního pořadu Sama doma se Iva objevila na pronajaté lodi, kde probíhala oslava. Ačkoliv všichni Kubelkovou chválili za její neustále vitální a sexy vzhled, pozornému oku nemohly ujít strije v kdysi tak oslavovaném dekoltu. Neudělá nic, stárneme holt všichni...



Autor:  moc

Přečtěte si
lalia
17. 7. 2015 • 10:16

Pardon ,omlouvám se Patrasové,spletla jsem jméno.Má tam být Partyšová.

lalia
17. 7. 2015 • 10:13

Iva je pořád krásná.Líbí se mě na ní její skromnost ,je rozumná.Když ji srovnám třeba s Patrasovou,ta by si z ní měla vzít příklad.Stáří dohoní každého i celebrity,je to jediná spravedlivost na světě a nepomohou ani plastiky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.