Psychicky nemocný syn Martiny Gavriely: Povídá si s mouchami! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Psychicky nemocný syn Martiny Gavriely: Povídá si s mouchami!

Synova nemoc přidělává Gavriely vrásky na čele...
Synova nemoc přidělává Gavriely vrásky na čele... (Dana Kolářová / Blesk)

Stále více vrásek na čele má Martina Gavriely (34). Trápí ji nemoc syna Antonia (10). Zničehonic si začal povídat s mouchou! A když odletěla, hodiny proplakal... Co se mu, proboha, stalo?

S přicházející pubertou svého syna začala moderátorka trnout. „Antonio se skamarádil s mouchou , kterou si pojmenoval Vašek, a když odletěla, tak strašně plakal. Bylo to hrozné,“ prozradila Gavriely s tím, že se obrátila o pomoc na odborníky. To, co se od nich dozvěděla, ji jako matku nepotěšilo.

„Antoniovi byla diagnostikována mozková disfunkce a bylo mi doporučeno, aby nastoupil do speciální školy,“ svěřila deníku Aha! moderátorka, která se zpočátku rozhodla zvládnout synovu nemoc bez léků. Bohužel to ale nešlo. „Po zkušenostech z poslední doby jsem musela přistoupit na léčbu,“ dodala rezignovaně Gavriely, která se netají tím, že jí kvůli synovi přibylo mnoho vrásek. Proto také už nějaký čas chodí na pravidelné aplikace botoxu.

Lehkou mozkovou dysfunkcí (LMD) nazýváme poruchu učení a chování. Lze ji definovat jako odchylku v psychickém vývoji člověka na základě oslabení funkcí centrální nervové soustavy. Projevy LMD mohou přetrvávat bez adekvátní pomoci až do dospělosti a mohou způsobovat studijní, pracovní i společenské selhávání a podílet se na vzniku poruch učení, chování i prožívání.



Autor:  dat

Přečtěte si
prroud
4. 9. 2013 • 12:42

Cim to je,ze mi neni divny,ze si deti povidaji se vsim s cim si hrajou? ,asi proto,ze to je uplne prirozeny a normalni! Jen magori se nad tim pozastavujou,a proste a normalne se se svejma detma nebavej a nevysvetlujou jim "zivot",misto toho s nima prastej pred tv a nechaj je masirovat nesmyslama aby meli pokoj.Cela veda.

britva
4. 9. 2013 • 10:30

máma si povídala s mrkví a kluk si povídá s mouchou zas taková tragédie to nebude, že

majojo
4. 9. 2013 • 08:51

Asi pro ni není tak důležité, že kluk má problémy, jako spíš to, aby se o ní napsalo, že chodí na botox.

kkrampota
4. 9. 2013 • 08:18

Tak jestli tohle Gavriely opravdu vědomě vypustila do bulváru a ne že to práskla nějaká rádoby kamarádka, které se svěřila, tak je to opravdu kráva vypatlaná - chudák kluk, už tak to nemají lehké s máminou minulostí a ona mu ještě přisoluje, jen aby se o ní psalo. A Aháci jsou totální pitomci, když to zveřejňují !!! Hnus

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.