Táta Kirk Douglas poručil synovi Michaelovi: Mazej zpátky k ženě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Táta Kirk Douglas poručil synovi Michaelovi: Mazej zpátky k ženě!

Michael Douglas (L) and Catherine Zeta-Jones attend the 40th Anniversary Chaplin Award Gala at Lincoln Center in New York in this file photo taken April 22, 2013.  Douglas and Zeta-Jones, both Oscar winners and among Hollywood's most high-profile couples, have separated in what could spell the end of their nearly 13-year marriage, People magazine reported on Wednesday.  REUTERS/Andrew Kelly/Files   (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT)
Michael Douglas (L) and Catherine Zeta-Jones attend the 40th Anniversary Chaplin Award Gala at Lincoln Center in New York in this file photo taken April 22, 2013. Douglas and Zeta-Jones, both Oscar winners and among Hollywood's most high-profile couples, have separated in what could spell the end of their nearly 13-year marriage, People magazine reported on Wednesday. REUTERS/Andrew Kelly/Files (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT) (Reuters)

„Přestaň blbnout a mazej zpátky ke Catherine!“ Tak rozkázal otec Kirk (96). Jeho syn Michael Douglas (68) už je ovšem dospělý a bude jen na něm, zda tatínka poslechne a pokusí se zachránit své manželství s hereckou kolegyní Catherine Zeta-Jones (43).

Dvojice, jejíž manželství bylo ještě nedávno považováno za neotřesitelné, žije už od května odděleně. Hřebíčkem do rakve jejich vztahu byla údajně hláška, že Michael onemocněl rakovinou krku z orálního sexu. Žádost o rozvod však ještě ani jeden z herců nepodal.

Nezbývá proto než doufat, že se slavní manželé několikaměsíční odlukou jen snaží srovnat si věci v hlavě a žádný rozvod se nakonec konat nebude. Sám Kirk je se svou druhou ženou Anne už skoro 60 let a svému synovi jde tedy příkladem.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.