Sex u VyVolených: Nenasytná masturbátorka, stromový milovník a přiznání lesbičky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Sex u VyVolených: Nenasytná masturbátorka, stromový milovník a přiznání lesbičky!

VyVolení otevřeně promluvili o sexu
VyVolení otevřeně promluvili o sexu (Foto: TV Prima, koláž Aha!-online)

Soutěž VyVolení je stále v počátcích, ale už nyní vylezlo na povrch více nemravných podrobností, než je leckomu milé. V mimořádně inteligentní "hře na pravdu" se odhalila některá tajemství, která soutěžící před diváky i mezi sebou dosud tajili.

Zdeňku mučí neovladatelný chtíč

Modrooká bezdomovkyně z Prostějova Zdeňka (25) se již dříve přiznala k jedné úchylce. To když se vyznávala z lásky k nakupování, která překračuje rozumnou mez. Trable s bydlením a názor Zdenčina otce na její "ku*vení ve vile" je také známý. Nově se ale ostatním svěřila, že  musí masturbovat alespoň třikrát denně. Dělá si to prý moc ráda a místo sexuálním pomůckám dává přednost vlastním prstům. Hluboce věřící dívku pronásleduje spalující chtíč a možná tak dává jednoznačný signál heterosexuálně zaměřeným mužům ve vile. Kdopak jí na to skočí? Thomas, Martin, El Nino...anebo nějaká z dívek?

Vykolejený Ládík sní o Tarzanovi

Podivínský homosexuál a panic Ládík aka Džoser (21) z Plzně to vůbec nemá jednoduché. Ještě je celý rozechvělý z veřejného přiznání homosexuality, a už musí vysokoškolák čelit zlomyslnému posměchu z jiného důvodu. Většinou introvertní chlapec se nechal strhnout intimní atmosférou dívčích tajemství a nešťastně se prořekl o detailech svých erotických fantazií. Bylo jasné, že v nich bude figurovat muž, ale vysněné milování by chtěl Láďa provozovat v koruně stromu. „Zjistil jsem, že to moc lidi nedělají, tak by to mohlo být dobrý," tipuje extravagantní tanečník. Jestlipak potká svého Tarzana?

Pavlíně muži nevoní

Do třetice všeho dobrého (!?) tu máme další "comming out", čili otevřené přiznání k odlišné sexuální orientaci. Ve vile Vyvolených to už není nic překvapujícího, přesto se jedná o novinku hodnou pozornosti. Pokud vám úřednice Pavlína (28) z Prahy připadla lehce obhroublejší a příliš chlapská, všímali jste si správně. Během kolektivního svěřování to neustála a musela s pravdou ven. Před muži totiž dává přednost dívkám, muži jí nic neříkají!







Autor:  moc

Přečtěte si
mnpv
4. 9. 2013 • 08:18

A to jako proč? Být rodičem Nikoly, tak je to na kanál, to máš pravdu.

jity
3. 9. 2013 • 09:51

Ta je po té Mirce jenom litá, co jsem zahlédla, tak po ní leze a ocucává jí. Je lesba a je to na ni i vidět, má takový tvrdší výraz v obličeji i když je hezká.

dzery
3. 9. 2013 • 08:37

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.