Agáta Prachařová nechala utéct nepřiznaný silikon z chlívečku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Agáta Prachařová nechala utéct nepřiznaný silikon z chlívečku!

Agáta se zase "ukázala"!
Agáta se zase "ukázala"! (Foto: Profimedia, koláž AHA!-online)

Příznivci provokatérky a sexy výtržnice Agáty Prachařové (28) pozor! Známá firma domácího show businessu v návalu radosti neuhlídala svůj dekolt a podělila se o výhled na silikonové trojky, který většinou jen tušíme.

K pikantní události došlo na předávání cen Česká hvězda, kde vyhrála cenu v kategorii Proměna roku. Zastínila tak celkem pochopitelně ostatní soupeřky Báru Basikovou (50) a Zlatu Adamovskou (54). Ačkoliv byla tentokrát Agáta oblečena na své poměry velmi upjatě, její vnady si cestu ven přesto našly.


Agáta prý ani netuší, z jakého důvodu byla v kategorii Proměna roku nominována.  „Asi to mám za svatbu, změnu jména nebo za to, že jsem dostala už rozum," tipuje moderátorka VyVolených na otázku Super.cz. Rozhodující ovšem je, že se s fanoušky podělila o své tvary a při předání ceny ukázala to, co obvykle vídá jenom Jakub Prachař (30).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.