Gottová podepsala: Charlottko, půjdeš do práce! Druhá dcera pak padla únavou... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Gottová podepsala: Charlottko, půjdeš do práce! Druhá dcera pak padla únavou...

Herectví není jednoduché. Nellinka (vlevo) se o tom brzy přesvědčila, byť sama zkoušet nemusela.
Herectví není jednoduché. Nellinka (vlevo) se o tom brzy přesvědčila, byť sama zkoušet nemusela. (Aha! - Karel Kopáč)

Dcera Karla Gotta (74) to rozjela v showbyznysu brzy. Charlottce je teprve sedm let, a už podepsala svoji první uměleckou smlouvu na roli v muzikálu Mata Hari. Podle informací deníku Aha! jí poputuje do kasičky za jedno představení 1000 korun.

„Tak po pravdě, smlouvu za ni samozřejmě podepsala maminka Ivana. Zní ale na Charlotte,“ svěřil Aha! autor muzikálu Michal David (52). Slavíkova dcera včera přímo v pražském Divadle Broadway, které bude muzikál od podzimu uvádět, absolvovala kostýmní zkoušku. Doprovodila ji maminka a také sestřička Nellinka (5). Táta Karel přijít nemohl, musel na vystoupení do Hustopečí.

A jak se z mladé Gottové stala dcera tanečnice a agentky z první světové války Mata Hari, kterou v muzikálu ztvární Kateřina Brožová (45) v alternaci s Yvettou Blanarovičovou (49)? „Michal mi zavolal: Dej mi Charlotte! A já: Musí chtít! Víte, dceru chtěl už pro muzikál Five Angels, ptala jsem se jí a ona: Maminko, vždyť jsem hrozně malinkatá,“ popsala Aha! anabázi Ivana Gottová (37).

Teď je Charlotte o dva roky starší a na Davidovu výzvu odvážná školačka konečně kývla. „A když slyšela, že její divadelní maminkou bude Káča nebo Yvetta, byla nadšena. Skákala radostí. A já taky. Charlotte to vážně zdědila po tátovi. Je výborná a já ji chci,“ netají David. Hitmaker proto zdůrazňuje, že se v případě Charlotte nedá mluvit o protekci.

„Ani náhodou. Kdyby nebyla dobrá, tak ji nevezmu, to ví i Ivana a Karel. Ona ale dobrá a talentovaná vážně je,“ říká David s tím, že v průběhu představení bude mít Charlotte nejen pěvecké výstupy, ale i herecké repliky. „Určitě nechce v Mata Hari zpívat proto, aby měla plnou kasičku. Ono ji to opravdu moc baví,“ konstatuje David s tím, že když se Charlotte ptal, jak naloží s prvními vydělanými penězi, odpověděla mu: „Koupím si za ně knížky.“



Přečtěte si
riseblaznu
8. 9. 2013 • 11:32

Ta žena je šílená touhoupo slávě, proto sbalila samozřejmě i Gotta, a nyní to projevuje s dětmi. Nakonec jsou tov ětší chudáci než děti jiných,Ona sama a talent nemá, a on zase potratil rozum.

prroud
2. 9. 2013 • 22:23

pamatuju jak mi b yl den kratkej a citaval jsem s baterkou pod perinou,kdyz na to nasi prisli malem je trefilo

anezat
2. 9. 2013 • 18:27

A kdy ty knížky bude číst, když je dítě školou povinné a bude ještě v showbyznysu? Den má jen 24 hodin...

prroud
2. 9. 2013 • 13:53

Bravo,omluva za preklep.........

prroud
2. 9. 2013 • 13:52

Kolik deti odpovi dnes ma otazku co si koupi za usetrenej peniz,ze knizky???? Btavo Gottovi,myslim,ze vedete svy deti dobrou cestou

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.