Hvězda Ordinace Martin Zounar: Trable kvůli alkoholu! Už jednou mu propadl… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Hvězda Ordinace Martin Zounar: Trable kvůli alkoholu! Už jednou mu propadl…

Martin Zounar
Martin Zounar  (Foto Aha! – Martin Přibyl, ara)

Démon alkoholu je zrádný a ne všichni jeho opojným svodům odolají. Příběh Ivety Bartošové (47) znají všichni skrz naskrz, málokdo ale tuší, že v podobných problémech prý tone i herec Martin Zounar (46), známý jako doktor Bobo Švarc z Ordinace v růžové zahradě! Už jednou se závislostí bojoval a vypadalo to, že úspěšně. Až dosud…

Zkrachovala mu restaurace i dabingové studio, proto před sedmi lety neunesl finanční problémy. Útěchu hledal na dně sklenky. Nyní se historie opakuje.

„Každodenní piják jsem nebyl. Ale příjemný kvartál jednou za měsíc nastával. To pak bylo tóčo,“ přiznal Zounar před šesti lety. Ze všeho mu pomohla nejen práce, ale hlavně mocná čarodějka láska. Televizní producentka Simona Brdičková (36) stála po jeho boku až do minulého roku.


Historie se prý opakuje

Pár se rozešel, i když jen na chvíli, partnerka ho vzala opět na milost. A už za něj musí řešit další průšvihy. „Simoně volali z Novy až na dovolenou, kde byla s dcerou a přáteli, že nechodí do práce,“ prozradil deníku Aha! velmi dobře informovaný zdroj.

Dokonce i z kuloárů Novy se ozývají šeptandy o jeho neschopnosti docházet na plac kvůli nadměrnému požívání alkoholu, a že kdyby chtěl pokračovat v tomto duchu, o lukrativní flek v nejsledovanějším seriálu rychle přijde.


Zatloukat, zatloukat...

Oficiálně ale televize téma Zounarových absencí nekomentovala, ovšem ani je nedemetovala. „K tomu se nebudeme vyjadřovat,“ řekl stroze ředitel PR oddělení Josef Koukolíček. Zounar na náš dotaz odpověděl předpokládaně a jako každý pijan. „To je úplný nesmysl!“ vyštěkl velmi rozzlobeně.


Autor:  kl

Přečtěte si
hrabenkaostrovinova
2. 9. 2013 • 10:22

já se na seriály nedívám. Stačí jen náznak, ukázka, a je to na pravou českou depresi.. Kdyby se lidi drželi kvality, i když ona opravdu není na každém kroku, neměli by touku unikat realitě alkoholem nebo farmaky.

parapetka
1. 9. 2013 • 19:04

to jako Růžičková ve filmu slunce seno a pár facek,,přijela sem až v autě,,aha si ztoho bere příklad

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.