Zdeněk Izer: Prima ho vykopla! A byl to fofr! Kam půjde? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zdeněk Izer: Prima ho vykopla! A byl to fofr! Kam půjde?

Zdeněk Izer
Zdeněk Izer (: TV Prima)

PRAHA – Populární bavič Zdeněk Izer (40) dostal od televize Prima kopačky! Nikdo mu to však nebyl schopný říct, takže se to dozvěděl z kuloárů. Izer však už plánuje pořad nový, a to u konkurence!

Populární bavič Zdeněk Izer (40) dostal od televize Prima kopačky! Nikdo mu to však nebyl schopný říct, takže se to dozvěděl z kuloárů. Izer však už plánuje pořad nový, a to u konkurence!

„Ano, byl jsem donucen z Primy odejit. A nejhorší na tom je, že jsem se to doslechl značně neoficiální cestou,“ přiznává smutně Izer. Přitom pořad Jen blbni je jedním z nejúspěšnějších »primáckých« pořadů. Jenže televize Izera vysílala v neděli čtvrt hodinu před půlnocí. Tedy v nejhorší možný čas. I tak se ale sledovanost pořadu držela okolo půl milionu diváků. „Vůbec nemám tušení, proč to zrušili. Napadá mě jen, že chtěli ušetřit peníze. A už vůbec nevím, co se s pořadem Jen blbni stane. My jsme dělali poslední Silvestrovský díl, a pak už nic.“

Izer ale nesmutní. „V následujících týdnech bych se měl sejít s konkurenční televizí, se kterou jsme načrtli podobný projekt. Doufám, že to skončí úspěšně. Prima degradovala práci celého týmu, který se na show podílel, často bez nároku na honorář,“ tvrdí Izer. Televize Prima se přitom poslední dobou potýká s rekordně nízkou sledovaností. A programové oddělení televize za zrušení pořadu Jen blbni prémie rozhodně nedostane.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.