VyVolení přitvrdili: Lucie se vyprsila v plné parádě na kamery! Odvážnější zůstanou… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

VyVolení přitvrdili: Lucie se vyprsila v plné parádě na kamery! Odvážnější zůstanou…

Lucie je ozdobou VyVolených
Lucie je ozdobou VyVolených (koláž Ahaonline.cz)

Reality show VyVolení má stále čím překvapovat. Lucie se činí a nemusí mít obavy, že by po odchodu z vily měla o nápadníky nouzi.

Na první pohled nesmělá milovnice zvířat to totiž v televizi pořádně rozjela. Její rodiče ještě nestačili rozdýchat záběry na její zadeček v sexy tangách a už je pro ně připravena další pohroma. Vnady jejich dcery teď zná celá republika.

Bylo jen otázkou času, kdy obyvatele vily přestane bavit sprchovat se v plavkách. Jako první šla příkladem Niki a Lucie se jí záhy nechala inspirovat. V pestré koupelně tak odvážně odhodila vrchní díl plavek a světu ukázala prsa, za která se rozhodně nemusí stydět.

Sprchování nahoře bez Lucii schvalujeme. Důkladnější hygiena totiž potěší nejen lékaře, ale především televizní diváky, kteří si plavek na koupalištích užili ažaž. Teď ještě zbývá odhodit i spodní díl, což vzhledem k vývoji v reality show nebude trvat příliš dlouho…



Autor:  cam

Přečtěte si
franckajagrova
31. 8. 2013 • 22:11

No sláva ! Můj bratr tak konečně po letech ví,jaké má jeho bývalá spolužačka kozy !

prroud
31. 8. 2013 • 13:07

Ach vyprsila se,jaka to senzace,vubec nevim co jsou to prsa a k cemu jsou dobry............uz vim aspon jak vypadaji,diiiikyyyy .To snad neni pravda,jaky se dokazou delat senzace z lidsky prirozenosti

dochtorchocholousek
31. 8. 2013 • 12:33

"...rodiče nestačilY.."? Nebylo by lepší, kdyby Aha! zaměstnávalo redaktory s ukončeným základním vzděláním a maximálně trojkou z češtiny? Aha??

eisenbieger
31. 8. 2013 • 10:43

nemam ceskou televizi , ale i tak bych tomu nevenoval ani minutu...ty kozicky je malo at sem hodi jeji kunditschky , urcite si ji holi a pri sprse prstickuje pitschku

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.