Vlaďko, co ten jazyk? Řepkova manželka Erbová se vášnivě "zakousla" do gaye! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vlaďko, co ten jazyk? Řepkova manželka Erbová se vášnivě "zakousla" do gaye!

Takhle se Vlaďka s Honzou propletli jazyky
Takhle se Vlaďka s Honzou propletli jazyky (Foto: Blesk, koláž AHA!)

Ajta krajta, chtělo by se zvolat při pohledu na prsatou krasavici Vlaďku Erbovou (32) a její poslední výstřelek. Jen pár týdnů po svatbě s fotbalovým úderníkem Tomášem Řepkou (39) se na veřejnosti doslova spustila s moderátorem Honzou Musilem (46). Situace je o to pikantnější, že Honza je homosexuál.

Zapletené jazyky ala "blikanec"

Víte, co je "blikanec"? Tento jazykový novotvar má na svědomí buřič domácích stadiónů Řepka od dob, kdy musel vysvětlovat své řádění na stadionech. Prostě se mu stal "blikanec". Zcela jiné jazykové novotvary vynalézá jeho novomanželka Vlaďka. Na pracovním setkání tak proběhla celkem žhavá líbačka silikonové sexbomby se čtyřprocentní celebritou.

Co na to fotbalový ranař?

„Vlaďka se s Honzou potkala na módní přehlídce a prostě jim to při loučení trošku ujelo," popsal Blesku lechtivou situaci jeden z přihlížejících svědků. Doufejme, že drtič  Řepka bude k manželce shovívavější, než k soupeřům a sudím na hřišti. Jde totiž minimálně o druhý podobný výstřelek, když tři dny po svatbě líbala jednoho DJ i před Tomášem. To bude mazec - jazyk za jazyk, zub za zub...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.