Drsná výchova u Gottových: Dcery posílají do kadibudky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Drsná výchova u Gottových: Dcery posílají do kadibudky!

Nic naplat, děvčátka si musí vyzkoušet i kadibudku.
Nic naplat, děvčátka si musí vyzkoušet i kadibudku. (Foto Aha! – David Kundrát, ara)

Kdekdo má pocit, že dcery zpěváka Karla Gotta (74) a moderátorky VIP zpráv Ivany Gottové (37) vyrůstají v luxusu a jsou rozmazlené. Letošní léto ale ukázalo, že tomu tak není. Charlottka (7) a Nellinka (5) totiž strávily několik dní na táboře a pobyt si velmi užily.

Šlo o skautský tábor v Potštejně na královéhradecku a tip na něj dostala Ivana Gottová od svých přátel. Doma se pak zeptala svých dcer, zda by na takový tábor chtěly jet, a ony souhlasily. „Holky si to moc užily. Jedly z ešusů, chodily na toaletu na latríny… Byly bezvadné a přátelské,“ řekl  Aha! TV jeden ze zaměstnanců tábora s tím, že za nimi maminka Ivana jezdila každou chvíli na návštěvu.

„Měl přijet i pan Gott, ale nakonec to z pracovních důvodů nestihl. Počítali
jsme s tím, že by dětem zazpíval. A tak třeba příští rok,“ dodal. „Holky si tam prázdniny moc užily. Byl to nápad maminky, která se jim většinu léta věnovala,“ prozradil nám Gott, který je momentálně s celou rodinou na dovolené v Turecku. Z té se Gottovi vrátí o víkendu. Charlotta pak hned v pondělí 2. září nastoupí do druhé třídy a Nellinka do školky.



Přečtěte si
inocenta
30. 8. 2013 • 21:39

Zkusily si to, jako když jdete do cirkusu, nebo podobně. některé děti jezdí do tábora za trest. Možná,že dneska už taky je to drahí, stejně jako školy v přírode. proto jsouty příměstské tábory, aby děti pracujících ženh měly kde být a nebyly doma bez dozoru. Myslím, že tady je zandbaný sociální systém, nestálo to za nic a tedˇto stojí za dva krát nic. Opravdu je v člověku, systém se může jmenovat jakkoli a být takový nhbeo makový ale musí mít základní slušnou morálku, funkční právní systém, potraviny na slušné úrivni. tady se to stále více vytrácí a chycením několika "snadzlodějů" se nic nezmění. Jedna vlaštovka totiž jaro nedělá.

dannaa
30. 8. 2013 • 13:42

Na fotografii působí holčičky smutně.

majojo
30. 8. 2013 • 06:41

No to je opravdu odsouzeníhodné, měla by tam vlítnout sociálka a holčičk jim odebrat! Na druhé straně je to kadibudka de luxe s prkénkem a jistě i splachovadlem!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.