Počůraná Nikol z VyVolených se vyprsila: Thomas na ni lačně civěl | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Počůraná Nikol z VyVolených se vyprsila: Thomas na ni lačně civěl

Nikol ukázala Thomasovi prsa.
Nikol ukázala Thomasovi prsa. (Foto: FTV Archiv Prima, koláž AHA!-online)

Ta Nikol Trojanová (22) je pěkné číslo a hlavně záruka, že VyVolení nebudou tak děsně nudní. Diváci se ještě nevzpamatovali posledního extempore mladé dívky, a už tu máme další alotrie. Zatímco minule se stala terčem posměchu národa, když v opilosti neudržela moč, tentokrát to zkusila s "nechtěným" odhalením poprsí.

Nestyda se nestydí

Vysmátá Niki evidentně nezkazí žádnou švandu a z trapasů si nic nedělá. Jiný by z té ostudy s počůraným tepichem dostal nezdravý tik v tváři, ne tak oprsklá soutěžící. Když VyVolení dostali za úkol houbičkami vyčistit špinavý bazén, přišla chvíle pro Nikol a rozhodla se vyvalit své bujné dvojky přímo na ohromeného Thomase.

Podvede Thomas s Niki přítelkyni?

Svalnatý býček Thomas Castello (39) se radostí celý orosil, když viděl tu nadílku. Nikol s ním v bazénu totiž dováděla tak vehementně, až jí spadl horní díl plavek. Dělala, že chce neposedná kůzlátka opět ukrýt do podprsenky, ale celou akci na Thomase zřejmě "ušila". Potetovaný Thomas jen valil oči a možná si už na vnadnou Nikol myslí, přestože je zadaný.



Přečtěte si
eisenbieger
29. 8. 2013 • 16:22

ktera holka je dcerou toho managera fc barcelona ktery ma uctu prej 1,5 milliard jak tuhle placal do blesk tv

hu11
28. 8. 2013 • 14:09

Vyhulení v akci

jity
28. 8. 2013 • 13:07

Nikol se vožrala jako prase a už se to s ní potáhne. Je jen otázka času, kdy bude chodit zadojená jako Džambulka. Vidina peněz dělá z lidí ještě větší hovada než jsou, vyhrát může přece jen jeden, tak holt se tam budou předvádět.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.