Spiknutí ve vile VyVolených: Všichni proti Vladkovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Spiknutí ve vile VyVolených: Všichni proti Vladkovi!

Vladko pomalu, ale jistě, ztrácí nervy...
Vladko pomalu, ale jistě, ztrácí nervy... (Reprofoto TV Prima)

Je hlavním tahákem současných VyVolených a diváci show převážně sledují právě kvůli němu – labilnímu homosexuálovi a vítězi první řady Vladkovi Dobrovodskému (35). Jenže dalším „chovancům“ vily je právě on trnem v oku…

Vypadá to, že ho sebranka ve vile chce vykopnout ze hry co nejdříve. A není divu. Vladko se stále těší popularitě, kterou nikdo další nemá. Ostatně, hloupými řečmi a močením v ložnici na koberec mnoho fanoušků nenasbíráte. Dlouhovlasý kuchař se tak stal nepřítelem číslo jedna. A už v pondělí proti němu ostatní zahájili celou sérii útoků.

První útok: Lucie

Trvalo to jen chvilku a Vladko poprvé ztratil nervy. Když se totiž Lucie (26) pustila do svých prostoduchých historek, musel se zvednout a odejít do ložnice. Tam seděl jako hromádka neštěstí na posteli, hlavu v dlaních a opakoval, že tohle prostě nezvládne. „Já blbec, proč jsem sem chodil?“ ptal se sám sebe a sám si i odpověděl: „No co, co jsem udělal, udělal jsem, to rozdejchám.“

Druhý útok: Syrové kuře!

Víte, čím spolehlivě naštvete kuchaře? Samozřejmě tím, že zkazíte jídlo. Nezvládnout tak jednoduchou věc, jako jsou kuřecí řízky, je ironicky řečeno umění. Ale panic Láďík, který se přiznal k homosexualitě, to zvládl. Vladka tím tak vytočil, že to vypadalo, že v drolícím se trojobalu skončí Láďa. Když pak po opravdu zoufalém kulinářském výkonu kuchyň vypadala jako po výbuchu, měl k explozi blízko i první vítěz řady.

Třetí útok: Smradlavé nohy

Satanista Martin zaútočil po svém. Lehl si prostě na postel, aniž by si umyl nohy a zlikvidoval tak děsivý puch, který jeho dolní končetiny vylučovaly. Ve dvě hodiny v noci to už psychicky zdeptaný Vladko nevydržel a začal na namakaného Martina ječet, aby se šel laskavě umýt.

Zdá se, že angažování Vladka splnilo svůj účel – ve vile se konečně něco děje. Každopádně by Fortuna nebo Tipsport mohly pomalu vypsat sázky na to, za jak dlouho skončí Vladko v Bohnicích.

Přečtěte si
nabellavf
5. 9. 2013 • 01:11

Zas tak světobornej balík to nebyl a vedle toho póvlu je Vladko kultůra.

nabellavf
5. 9. 2013 • 01:05

nabellavf
5. 9. 2013 • 01:04

mirkazam
2. 9. 2013 • 07:46

Je to přesně tak.Rapl ,který si hraje na důležitého .To, co tam předvádí je trapnost. Ten jeho hysterický ksicht otravuje nejen ty aktéry, co tam figurují, ale i diváky. Dost bylo Vladka !!!!Vykopnout....

ivana365
31. 8. 2013 • 00:00

OPRAVA nedosáhneš

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.