Špinavý byznys Nely z Hotelu Paradise: Živí se prodejem padělků!? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Špinavý byznys Nely z Hotelu Paradise: Živí se prodejem padělků!?

Nela Slováková porušuje zákony
Nela Slováková porušuje zákony (facebook)

Výhra z reality show Hotel Paradise Nele Slovákové nejspíš příliš dlouho nevydržela. Její životní styl už 1,2 milionu spolykal, a tak se začala živit nekalým způsobem.

Nela chtěla vždy působit v módním průmyslu, čehož se drží dodnes. Její podnikání však připomíná spíše praktiky používané na tržnicích, než seriózní byznys. Ohání se věhlasnými módními značkami, jimž ovšem způsobuje ztrátu.

Silikonem vylepšená blondýna totiž na svém facebooku nabízí k prodeji módní kousky s pochybným původem. V nabídce jsou například náušnice značky Yves Saint Laurent za 350 Kč, což je vzhledem k ceně originálu doslova za hubičku.

Slováková však dobrovolně přiznává, že jde o »neoriginál«, čímž se dobrovolně přiznává k trestném činu. Obchodování s padělky je totiž pochopitelně nezákonné, což by měla být informace známá i účastníkům Hotelu Paradise.

Pokud tedy policie ČR najde během vyřizování trestních oznámení Josefa Rychtáře a stížnosti Zdeňka Macury volnou chvíli, měla by si na tuto vykutálenou blondýnu posvítit…



Autor:  cam

Přečtěte si
abvydavatelstvi
3. 9. 2013 • 13:58

Na všechny svinstva by se mělo už konečně upozorňovat .... a pořádně hlasitě ........

direct1
3. 9. 2013 • 11:58

Yves Saint Laurent už nežije, ale jasně, nemá se to.Mě jen vadí ta škodolibost bulváru, jak na to může poukázat.Jemu nejde ani o ty kšefty, jako o to, že na někoho může házet špínu.Jinak samozřejmě fejky taky odsuzuju.

mrczech
3. 9. 2013 • 11:40

To je snad dobře né ? Vždyť chudák poctivě podnikající pan Yves Saint Laurent má tím pádem menší tržby a musí plati hypo .

mrczech
3. 9. 2013 • 11:36

Když se to nemá , tak je snad dobře , že na to někdo upozorní . Vždyť chudák ta značková firma ztrácí příjmy .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.