Mlátičku Rychtáře znovu krotila policie: Napadl exmanželku i nevinného řemeslníka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Mlátičku Rychtáře znovu krotila policie: Napadl exmanželku i nevinného řemeslníka!

Jak to vlastně Josef má? Iveta nebo Darina?
Jak to vlastně Josef má? Iveta nebo Darina? (koláž Ahaonline.cz)

Křik, sprosťárny a nakonec fyzické napadení dvou lidí. To je realita, ve které se pohybuje nastávající ženich Ivety Bartošové (47). Šíleně trapnou scénu uťal až zásah policie, která nepříčetného Josefa Rychtáře (55) v sobotu večer zpacifikovala. Bourák Pepa, který byl manželce Darině Nové (55) nevěrný s alkoholičkou Ivetou, udělal teď scénu kvůli řemeslníkovi, jehož v Říčanech načapal s bývalkou o samotě.

Scéna jak z italské komedie

Neuvěřitelné hulvátství pojal "podnikatel" Pepa jako veřejné vystoupení, a tak o nehezkém incidentu věděla hned celá ulice. Musel to být odpudivý "tyjátr". Sousedka Rychtářovi exmanželky popsala svůj zážitek pro Super.cz: „Oběma velmi vulgárně nadával, navíc fyzicky zaútočil na toho mladíka, který tam byl přitom evidentně jenom kvůli práci. Žárlivě křičel, že je to Dariny milenec a že ho zmlátí. Když přijela policie, odmítal je pustit dovnitř, takže museli dostat svolení od paní Nové."

Z balkónu létalo nářadí na ulici

Nebohý řemeslník, který přišel paní Nové smontovat skříň se nestačil divit. Posedlý žárlivec prý začal házet nářadí z balkonu a to byl teprve začátek. „Taky ho prý držel pod krkem, ale to už jsem neviděla, to znám jen z doslechu. Vnímali to tu všichni, byl to bordel na celou ulici. Toho chlapa nechápu.Ať už ho paní Darina vyplatí a zbaví nás ho, léta jsou tu s ním jenom problémy. Nechová se normálně,“ řekla nešťastná sousedka.

Chování Rychtáře by mohlo být velkým příspěvkem do debaty, jak že to vlastně myslí se sňatkem s Džambulkou. Zatím se ke své bývalé chová nadmíru majetnicky. Že by si hlídal zadní vrátka pro případ, že by Iveta prozřela a od oltáře utekla?



Přečtěte si
alla
28. 8. 2013 • 12:23

To už tady bylo jednou, jel do Říčan psát faktury, a Iveta mu mezitím zdrhla. Teď jel zase psát faktury a orazízkoval je mladým pohledným řemeslníkem. No není ten paroháč k smíchu?? On ještě nepochopil, že je dávno rozvedenej. Asi už ho nebaví utírat počůraný zadek hvězdě a vydělávat na její dluhy.

franckajagrova
28. 8. 2013 • 00:20

Rychtář je posedlý..

kaluze
27. 8. 2013 • 23:53

to tedy jo meli by je tam oba dva strcit at jim tam schodí ten hrebínek,kterej oba nosí

kaluze
27. 8. 2013 • 23:51

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.