Nezaměstnaný Krampol: Nejsem chudák, na chleba ještě mám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Nezaměstnaný Krampol: Nejsem chudák, na chleba ještě mám!

Jiří a Hanka Krampolovi
Jiří a Hanka Krampolovi (Martin Pekárek / Aha)

Rodinný rozpočet moderátora a herce Jiřího Krampola (75) nepříznivě ovlivnil konec pořadu Nikdo není dokonalý. S manželkou Hankou (52) se teď budou muset uskromnit…

Když televize Prima stáhla po 15 letech show Jiřího Krampola z programu, byla to pro něj těžká rána. Moderátor je totiž plný sil a tvrdí, že by svou práci zvládl zastat ještě několik dalších let. Stálý příjem mu teď citelně schází, protože má na krku manželku Hanku, maroda z povolání.

„Pořád ji bolí noha. Při pádu ze schodů si zlomila koleno a i po operaci ji pořád zlobí,“ zdůvodnil Jirka na webu Style.iprima.cz nepřítomnost své drahé polovičky na ochutnávce vín. Nebýt jejích zdravotních potíží, podobnou akci by si určitě nenechala ujít.

Krampol se brání zprávám o tom, že by byl ve finanční tísni. . Je to kravina. Svůj pořad jsem dělal 15 let, tak snad nebudu teď muset nic prodávat, abych měl na chleba,“ řekl rozčíleně téměř dokonalý moderátor.



Autor:  cam

Přečtěte si
mnpv
27. 8. 2013 • 10:30

Kdyby byl Krampol pravičák, tak by měl ze svých výdělků ušetřený nějaký ten milionek na důchod, ale že je levičák bude spoléhat na všechny ostatní a peníze jistě stačili prožrat. A co si počne ta jeho slepice až a to jí nepřeju, se stane vdovou? Ještě že v Praze funguje Armáda spásy, kde polévku dostane vždycky.

fizi
27. 8. 2013 • 09:34

Co je to za blbej výraz "zlomené koleno! ??? Kde jste k tomu přišli-no to asi přitroublá Haňulka.Jinak je dobře,že pořad Nikdo není dokonalý skončil,fakt už to byla trapárna a Krampol by mohl mít ještě trošku soudnosti a když neumí promluvit,tak zalézt a užívat si důchodu se svojí de.bilkou.Důchod jistě bere a vyžijí z něj dva miliony důchodců,tak proč ne Krampolovi? A jistě nemá Jiříček jen 10.000 důchodu. Drahý byt,chalupa,každý rok u moře...-holt něco budeš muset oželet a nedělej ze sebe,Jiříku,socku.

jenka
27. 8. 2013 • 07:54

Neuvěřitelný Krrrampol teď bude parrrazitovat v Aha. Kopněte ho do prrrdele. Máme své starosti, proč si s ním ještě hnusit život.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.