Dara Rolins se pochlubila silikony, jenže… Daro, nelezou ti ven implantáty? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dara Rolins se pochlubila silikony, jenže… Daro, nelezou ti ven implantáty?

Dara Rolins ukázala dokonalou postavičku a podivné silikony.
Dara Rolins ukázala dokonalou postavičku a podivné silikony. (Facebook Dary Rolins)

Zpěvačka Dara Rolins se ve svých čtyřiceti letech náramně ráda chlubí svou postavičkou. Ano, dře na ní velice poctivě a za její figuru by řada dvacítek vraždila, je ale nutné podotknout, že na její figuře si řádně mákli také plastičtí chirurgové. Na nejnovějších fotkách ale Dařiny silikony vypadají poněkud podivně.

Dara poslední dobou zásobuje své fanoušky řadou odhalených fotografií. Prdelka jako kmínek a namakané břicho jsou zkrátka její ozdobou. Na nejnovější fotce nicméně ukazuje také svá silikonová ňadra, které ale odhalují podivnou rýhu. Ukazuje se příliš implantát? Podobný problém měla nedávno i další silikonem vylepšená kráska – anorektická modelka Eliška Bučková (23). V jejím případě dokonce Aha! potvrdil i lékař z kliniky estetické medicínu, že jde o viditelnou hranu implantátu.

Platický chirurg Libor Kment i kliniky ESThÉ v případě Elišky prohlásil: „To že je ta hrana tolik vidět, je dané asi i světlem a také prádlem, které jí zvedá prsa nahoru. Implantáty nemá přehnaně velké, ale nevím, zda je má uložené pod žlázou, nebo pod svalem. Podle fotek bych i řekl, že jen pod prsní žlázou, a tím je obrys implantátu, zejména v horní části, dost viditelný. Mohl by být uložen i pod svalem.“ Nemá náhodou Dara na nejnovějších fotkách podobný problémek?





Autor:  ph

Přečtěte si
nafta
27. 8. 2013 • 21:32

Je najvyšší čas skočiť k očnému.

seuntjie
27. 8. 2013 • 08:07

Opravdu trapný a nechutný članek. Navíc, s úplně smyšleným tématem - každý, kdo se podívá na fotografie, vidí, že Darča má prsa absolutně v pořádku. Ach, patrně okurková sezóna...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.