Setkání Adamovské a Johna: Vdávala se jim dcera! Co se stalo na svatbě? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Setkání Adamovské a Johna: Vdávala se jim dcera! Co se stalo na svatbě?

Po letech se exmanželé potkali...
Po letech se exmanželé potkali... (Foto Aha! - Ondřej Požár)

Setkali se po dlouhé době! Ne, že by je k sobě něco táhlo, ale Zlata Adamovská (54) a její manžel Radek John (58) totiž vdávali dceru Báru (27). Ta si na zámku Mikulov brala svého dlouholetého přítele.

Zlata přijela v doprovodu manžela, herce Petra Štěpánka (64), kterého si vzala letos v červnu. Bývalý ministr vnitra John ženský doprovod neměl. Vlastně chvíli ano – svoji dceru, kterou vedl k oltáři. Na zámek přijeli v luxusním černém »kombíku«. A pak společně prošli do jednoho ze zámeckých sálů v suterénu na zadním nádvoří, kde se za zavřenými dveřmi odehrál vlastní obřad.

Herečka sice letos na jaře prozradila, že bude vdávat dceru, ale s detaily šetřila. Dokonce mělo jít o tajnou svatbu. „Ta svatba je opravdu utajená. Ani my nesmíme nic říkat. Jak se jmenuje ženich? To nevíme, nikdo nám to neřekl,“ svěřili se Blesku pracovníci zámku.

Adamovská ani John se pochopitelně vídat nemusejí, herečka svému exmanželovi sotva kdy odpustí, že si během jejich manželství pořídil ještě nemanželkou dceru. Provalilo se to, až když bylo holčicče 7 let v roce 2010!





Autor:  op,lbp,mpa

Přečtěte si
majojo
28. 8. 2013 • 10:34

A to, že ještě k tomu zakládají vlastní žurnalistickou školu, vás nevytočí?

britva
25. 8. 2013 • 11:05

já to už ani nevnímám. beru to jako žumpu, stoku plnou žvástů a nepodložených senzací u kterých se taková gramatika i nabízí

ivkanatka
25. 8. 2013 • 09:34

Ani dokončená povinná školní docházka nazaručuje inteligenci, potažmo perfektní zvládání spisovné češtiny !!! No a v Plesku jsou na tom stejně . Jak je možné, že to vedení těchto bulvárních plátků nevadí ?!? Asi jsou na tom s gramatikou ( a nejen s ní ), stejně = blbě !

sylvie59
25. 8. 2013 • 07:47

Nebylo by od věci, kdyby ahaonline zaměstnával osoby s dokončenou povinnou školní docházkou. Nemohu uvěřit, že by po sobě někdo z "redaktorů" vůbec svoje "opusy" četl. Těch nesmyslů pravopisných, gramatických i věcných, to se vidí zřídkakde. Pořád a stále....

kinty
25. 8. 2013 • 07:43

No co se asi stalo, ženich si vzal nevěstu, nebo nevěsta mu utekla, nebo řekli najednou oba Ne, co víc se mohlo stát, ještě pár svatebčanů pod parou,zbytek střízlivý, ale kvůli tomu nemuseli psát tenhle článek, ale jako fór dobrý.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.