Vladko je zpět: Diváci ho dostali do vily! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vladko je zpět: Diváci ho dostali do vily!

Vladko Dobrovodský se za osm let nezměnil.
Vladko Dobrovodský se za osm let nezměnil. (Aha! - Alexandr Malachovský)

Vítěz první série VyVolených se opět ukáže ve vile! Ve čtvrté sérii ostrouhal Emil Zajac i Petr Zvěřina a diváci poslali do vily vlasatého Vladka, který je zároveň prvním vítězem této reality show.

Hlavní tahákem byl už od začátku bezpochyby hysterický homosexuál Vladko Dobrovodský, který se dlouhá léta schovával před světem. Před fotografem Aha! se však neschoval. Vladko se objevil v pražském hotelu Ibis a přítomnost fotografa se mu ani trošku nelíbila. Jakmile ho spatřil, začal prchat k hotelovému výtahu. Pozdě!

Spoušť přístroje několikrát cvakla a vy si teď můžete prohlédnout, jak se Vladko za osm let nezměnil. Má totiž znovu dlouhé vlasy a neuhodli byste, že jsme se jeho labilními výlevy bavili před tolika lety. Mimochodem, Vladko je pořád kuchařem, protože výhru z první řady bez milosti rozfofroval.

Druhým povedeným návštěvníkem dnešní volby byl Petr Zvěřina, jehož nemachrované průpovídky se staly legendou. Jeho "Já jsem Petr Zvěřina z Václaváku," asi těžko zapomeneme. Jinak se Petr nezměnil. Sebevědomí má na rozdávání, ale stále zůstává záhadou, kde a z čeho ho bere.

Trojlístek navrátivších doplnil Emil Zajac, který nám v paměti zůstal především díky neuvěřitelně kulatému obličeji vykuleného medvídka a také podivné noční poluci, kterou se pochlubil před všemi kamerami ve vile.



Autor:  ph

Přečtěte si
malenabald
25. 8. 2013 • 10:03

no a teď ještě česky

rbursik
24. 8. 2013 • 17:27

replý Sandokam váže divácjiu obefc

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.