Práce pro psychiatra: Čtěte nové Macurovy bláboly bez cenzury! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Práce pro psychiatra: Čtěte nové Macurovy bláboly bez cenzury!

Mezi Rychtářem a Macurou není hezký vztah
Mezi Rychtářem a Macurou není hezký vztah (koláž Ahaonline.cz)

A máme tady dalšího kandidáta na pobyt v psychiatrické léčebně. Rádoby milenec Ivety Bartošové se dostává do velmi nezdravého stadia. Místo aby Zdeněk Macura (39) v tichosti vyhledal pomoc odborníků, rozesílá na všechny strany neuvěřitelné bláboly. Přinášíme vám některé skvosty bez jakýchkoli úprav...

V nejnovějším otevřeném dopise údajnému tyranovi Josefu Rychtářovi (55) se dočteme o stížnostech Ivetky, které mu měla prozradit během "únosovýletu" do Itálie.

Iveta Bartošová mi během cesty zdělovala tyto věci:
- že už dlouhodobě neví, jak se Vás má zbavit
- že se ji držíte jak klíště
- když Vám řekne ať odejdete, tak to nerespektujete a začnete ji vypočítávat, co všechno jste pro ni udělal a co všechno jste udělal na domě.
- když jsem se ji zeptal, jestli Vás o ty práce žádala, odpověděla mi, že ne, že to děláte sám od sebe
( to znamená, že vy tyhle věci neděláte nezjištně, ale za ty práce si děláte nároky )
- že ji lezete do mailů a sms zpráv
- že ji zakazujete mít kamarádky
- že dokonce i Arthur bez Vašeho dovolení nemůže za ni přijít


Docela to vypadá, že se Zdenda ze stalkerské diagnózy jen tak nevykroutí. Čtěte dál, jak Rychtářovi popisuje  detaily lásky s Ivetou.

Chtěl bych Vám ještě něco říct o vztahu mezi mnou a Ivetou. Já vím a jsem si jistý, že mě Iveta miluje ( cítím to také z těch prapodivně extrémních reakcí o prodávání orgánů a podobně ) a já ji miluji také. Mezi námi skutečně není žádný problém. Co se týká Vás, tak Vás se ona bojí a proto také slyšíme ty neskutečné nesmysly na mou stranu, kterým tady nevěří nikdo. To, že se Vás bojí je jasné třeba z toho, jak jste ji říkal do telefonu: "řekni, kde jsi, jinak umřeš". Takže já nemám žádné pochybnosti, že teď co se děje kolem nějaké svatby, jen jen proto, že se Vás bojí, ikdyž se snaží jakoukoliv pochybnost o tom maximálně maskovat.
Že je Macura formát, o tom se nedá pochybovat. S Pepou se chce rozumně domluvit a dokonce mu nabízí bezva džob Ivetina sluhy.

Pane Rychtáři, chci apelovat na zdravý rozum, víte sám, že to nemá žádnou cenu a smysl. Ta Iveta se Vás prostě chce zbavit, ona se Vás bojí, dejte ji prostě pokoj, dejte pokoj i mě. My chceme být spolu. Chceme prostě jen normálně žít. To žádnou svatbou nezměníte, bude to jen špína, nic jiného. Navíc máte stále mých 50.000 kč. Jestli Vám dělá dobře být kolem nějaké známé osobnosti, třeba se domluvíme na tom, že byste pro ni dělal faktury, nebo doprovod na akcích. My ale chceme jen normálně žít, bez médií v klidu. Dejte nám prosím pokoj. Všechno co jste pro ni udělal, Vám bude plně uhrazeno, takže určitě nebudete nijak škodný.



Přečtěte si
clarabella
26. 8. 2013 • 09:15

Rychtář je parazit! Nemá jam jít, tak se jí drží zuby nehty!

clarabella
26. 8. 2013 • 09:13

Že je Rychtář psychopat a tyran už ví snad každý. IB je velmi snadno zmanipulovatelná alkoholička a Macura zamilovaný trouba, který doufá, že IB zachrání, ale to je v případě labilní zpěvačky nereálné. Jediná možnost jak IB zachránit je zbavit ji JR a poslat do léčebny než možnosti útěku což je sci-fi. Můj odhad jak to skončí je: IB se vdá za JR a velmi krátce nato se buď uchlastá nebo předávkuje léky. JR zdědí půl baráků v Uhrinevsi a půlku tantiem.Buď mu jde o majetek nebo našel někohos kým může snadno manipulovat a to mi dělá dobře. Ať tak či tak je to člověk od kterého co nejdál!

teufel
24. 8. 2013 • 19:12

Macura je idiot, který intimní bláboly o Bartošové dodává bulvárům, takový člověk to s ní dobře myslet nemůže. A kde všichni berou tu jistotu, že Rychtář je tyran? Děláte, jakoby jste jim u toho svítili, nechte to na Bartošové, co chce, to bude mít. Všichni mají tolik zbytečných starostí, je to jejich věc, nechápu to.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.