Tajná fotka z natáčení seriálu První republika: Sexy retro s Veronikou Novou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tajná fotka z natáčení seriálu První republika: Sexy retro s Veronikou Novou!

Jednodílné retro plavky rafinovaně odhalily hereččiny sexy křivky.
Jednodílné retro plavky rafinovaně odhalily hereččiny sexy křivky. (Foto Aha! – Karel Kopáč, Petr Novotný, archiv facebook Veroniky Arichteva, archiv České televize)

Nový účes, nová retro image. První snímek z natáčení seriálu První republika s Veronikou Novou (27) v jedné z hlavních rolí je na světě! A začalo se hodně odvážně – scénami v plavkách!

První republika je zpět! Nejde ale o módní vlnu ani posun v čase, ale o nový seriál České televize, ve kterém si jednu z hlavních rolí zahraje i Veronika Nová, která je ze seriálu přímo nadšená.

„Retro mě moc baví a první republika je strašně moc zajímavá. Byla to kouzelná doba,“ svěřila se deníku Aha! herečka. „Ženy v té době vypadaly strašně dobře. U mužů bylo normální, že když přišli, tak smekli. To už dneska, bohužel, samozřejmé není. Dnes, když nějaké ženě muž políbí ruku, tak se na něj spíš než na gentlemana dívají jako na úchyla,“ posteskla si Veronika.

Dvě hodiny u kadeřníka!

Měsíc před natáčením musela Veronika kvůli roli navštívit kadeřnický salon. „Veronika nemění barvu radikálně. Budeme jen zesvětlovat o pár odstínů, aby její vlasy ladily s příčeskem, který bude v retro seriálu nosit,“ prozradil kadeřník Petr Hoferica, který bude mít nejen Novou, ale i všechny ostatní herce po dobu natáčení na starosti.




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.