Zlomená Šinkorová o svém idolu: Bartošové už není pomoci… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Zlomená Šinkorová o svém idolu: Bartošové už není pomoci…

Daniela Šinková smutně sleduje pád oblíbené zpěvačky.
Daniela Šinková smutně sleduje pád oblíbené zpěvačky. (koláž Ahaonline.cz)

Informace o problémech Ivety Bartošové (47) se dostaly i k herečce Daniele Šinkorové (40). Ta zpěvačku poslouchala od svého mládí a z jejího současného stavu je opravdu smutná.

„Zaregistrovala jsem to, nikdo tomu nemůže utéct. Pro mne je to příběh, který je v podstatě strašně smutný. Ivetu znám a mrzí mne, že jí není pomoci, aspoň já nevím, jak by to bylo možné,“ říká smutná herečka na stránkách Super.cz

Zpěvačku má opravdu ráda a vzhlíží k ní už od dětství. Ale také ví, že největší sláva Ivety Bartošové už nejde nikdy vrátit. „Mockrát jsme spolu točily televizní pořady, spolupracovaly jsme tři roky na Draculovi, byla to moje oblíbená kolegyně. Beru to jako holčička z Nitry, které visel doma její plakát. A vůbec nechci vidět, co se kolem mého dětského idolu teď děje," komentuje smutně celou anabázi s Rychtářem, Macurou a Mertuccim.

 



Přečtěte si
jemizvaszle
30. 8. 2013 • 18:43

Jste prachsprostí lháři. Paní Šinkorová neřekla, že jí není pomoci, ale že ji mrzí, že jí nemůže pomoci ona sama. A to dává zcela jiný význam.... http://www.super.cz/199535-daniela-sinkorova-promluvila-o-tyranych-zenach-co-si-mysli-o-ivete-bartos ove.html Již se mi opravdu hnusí Vás číst!!!! Zrovna tak jste překroutili slova pana Saavedry.....fuj.

marie60
29. 8. 2013 • 11:09

britva
29. 8. 2013 • 09:25

dannaa
29. 8. 2013 • 07:05

Je to smutné. Rážová,když dělala ostudu rodině,byla okamžitě umístěna do léčebny. Iveta udělala dva trestné činy,obvinila Macuru z únosu a policii vložila do úst slova,že potvrdili,že byla unesena.Macura píše,že ji miluje a patří k sobě,ale klidně prodá fotografii,jak je Iveta pomočená.Rychta píše,že si bude Ivetu brát a jde natlouct své bývalé ženě.Léčitel píše,že o Ivetu pečuje deset let.S takovými výsledky bych se nechlubila. Nevím,snad by mohl soud konečně určit soudní léčbu,když už Iveta provádí trestné činy a ohrožuje tím sebe i okolí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.