Partyšová útočí na bezbranného Quentina: To dítě nebude nikdy patřit do naší rodiny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Partyšová útočí na bezbranného Quentina: To dítě nebude nikdy patřit do naší rodiny!

Gábina nechce, aby se její syn a syn Ornelly potkávali.
Gábina nechce, aby se její syn a syn Ornelly potkávali. (Aha! - Roman Souček, koláž Ahaonline.cz)

Moderátorka Gábina Partyšová (35) se evidentně stále užírá do nebe volající potupou, kterou jí uštědřil nevěrník Pepa Kokta (56). Jak jinak si vysvětlit nenávist, s jakou chce manipulovat osudy dvou malých brášků (byť nevlastních) Kristiána (5) a pětiměsíčního Quentina?

Zatímco si Kokta po rozvodu užívá malého synka s prsaticí Ornellou Štikovou (20), Partyšová už kuje pikle proti případnému setkání Koktových dětí. „Kristián se s tím dítětem nevídá. Toho kloučka ani neberu jako jeho brášku. Nikdy nebude patřit do naší rodiny, o to se postarám,“ řekla Blesku Gábina.

Pepa se přitom o prvorozeného syna stará bezvadně a vídají se pravidelně. Ovšem bez Quentina s Ornellou. V budoucnosti ale stejně Partyšová setkání bratrů nezabrání, i kdyby se na hlavu stavěla. Pokrevní svazek je něco, co může těžko může ovlivnit. Volání krve chlapce spojí.





Přečtěte si
popocatepetl
24. 8. 2013 • 19:11

Nemá. U Marťanů se to možná stává, ale v lidské společnosti na Zemi ne. Až budou oba dospělí, možná se na tátových osmdesátinách budou tolerovat a na tátově pohřbu budou oba sedět v první řadě (jestli budou mít dost dlouhou první řadu, aby se tam momentální manželka a všechny děti vešly) a nevjedou si do vlasů, ale kamarádi z nich nebudou, na to si můžete vsadit. To se prostě neděje.

popocatepetl
24. 8. 2013 • 19:04

Anebo také nenajdou. O Partyšové si nemyslím vůbec nic dobrého, ale tahle její reakce je normální a obvyklá. Dětí, jejichž táta si souběžně se životem s jejich mámou jinde pořídil levobočky, a ony si pak k nim "najdou cestu", jak píšete, je jako šafránu. To se může stát v televizním seriálu, ale v životě je to řídké. Kdyby článek nebyl o jednoduché, ambiciózní a neoblíbené Partyšové, ale třeba o oblíbené Adamovské, reakce čtenářů by byly jiné.

popocatepetl
24. 8. 2013 • 18:57

Bude následovat článek: "Zuzana Paroubková útočí na bezbrannou Margaritu: To dítě nikdy nebude patřit do mé rodiny!" ?

popocatepetl
24. 8. 2013 • 18:53

Smíchu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.