VyVolený Thomas Castello se pěkně vybarvil: Víme, proč si změnil jméno z Hradila a před kým utíká! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

VyVolený Thomas Castello se pěkně vybarvil: Víme, proč si změnil jméno z Hradila a před kým utíká!

Thomas
Thomas (TV Prima)

Pěkně nám to začíná. Hned první mužský soutěžící VyVolených je, zdá se, pěkný výlupek. Thomas Castello (39) je prý známou firmou na královéhradecké zločinecké scéně a jel už v kdečem. Podle zasvěcených mu nejsou cizí rvačky, dluhy, ale ani násilí na ženách.

Dluhy z něj prý udělaly psance

Věděli jste, že si těžkotonážní Thomas změnil v minulosti jméno? Většina ho totiž zná pod jménem Hradil. Podle policejních zdrojů  má na svědomí obvinění z ublížení na zdraví i pobyt ve vazbě, jak přinesl web Extra.cz. Coby dřívější provozovatel nádražního baru Oáza nasekal množství dluhů, splácet se mu však nejspíš nechce. Změna jména má proto souviset s jeho nedobrovolným pobytem v Itálii, kde se skrýval před věřiteli z galérky. Angažmá Thomase v reality show VV přijímá jeho okolí s rozčarováním.  „Je veřejným tajemstvím, že jeho sestra dělá v Hradci na soudě a jeho medializace může způsobit problémy nejen jí, ale i přítelkyni Sabině,“ měl uvést pro web člověk z blízkého okolí svalovce, kterému mimochodem prý také dluží.


Padne facka ve vile?

A právě Sabina je Castellovi alias Hradilovi ochráncem před nároky exekutorů. Vděku se ovšem sotva dočká. Majetek sice fikaně přepsal na milenku, ale jinak se má chovat surově. „Každý tady ví, jak s ní zachází, jenomže když jí pak doktor napíše do lékařské zprávy, že upadla na schodech, to je potom těžké,“ naprášil Thomase naštvaný věřitel pro Extra.cz.  Těžko říct, jestli se dopustí násilí i ve vile, ale vzhledem k uvedeným informacím můžeme takovou soutěžní strategii předpokládat. Motivace hromotluka k výhře je jasná - splatit dluhy a vyhnout se pomstě. Na Primě tak výběrem Thomase do soutěže ostatním předem zavařili.

Autor:  moc

Přečtěte si
majka60
19. 9. 2013 • 08:38

Asi počase v té vile zblbne i ten normální člověk. Někdo dřív a někdo později. Je to tlak na psychiku a k tomu ty přiblblé úkoly, třeba říct něco choulostivého ze svého soukromí. Každý by si své soukromí měl chránit a ne to vyžvanit celému národu,chytne se toho bulvár, který ještě víc udělá z housenky ještě větší housenku.

majka60
19. 9. 2013 • 08:33

..Vlado měl v úterý u tabule pěkný proslov.Musela jsem se smát.

majka60
19. 9. 2013 • 08:30

...nechápu lidi, že takovému ha.jzlovi mohli posílat hlasy. Já jsem žádnému neposlala hlas. Je to manipulátor.Jeho Zdenička po soutěži pozná, s kým se ve vile válela v pelechu. Ta je mě taky protivná a doufám, že vypadne.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.