Lenka Termerová z Doktorů z Počátku překvapila: Rakovinu jsem léčila bylinkami! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Lenka Termerová z Doktorů z Počátku překvapila: Rakovinu jsem léčila bylinkami!

Termerová propadla bylinkářství i v soukromém životě.
Termerová propadla bylinkářství i v soukromém životě. (profimedia)

Na své zdraví teď myslí, kudy chodí. Před čtyřmi lety herečce Lence Termerové (66) lékaři diagnostikovali rakovinu prsu. Choroba jí od základu změnila život. Musela podstoupit odstranění nádoru a uzlin z podpažní jamky. Jak tehdy sama přiznala, zákeřnou nemoc léčila také bylinkami...

Jako bába kořenářka se Termerová ztotožňuje i s rolí Josefky v seriálu Doktoři z Počátků, kde se rovněž potýká se zdravotními komplikacemi. „Josefka podstoupila operaci, nyní je fit. Víte, ležet na ARO není nic příjemného, myšlenkami utíkám hned pryč,“ vypráví Lenka.

Herečka tvrdí, že si na rakovinu během natáčení nevzpomněla, prozradila ale, že věří v sílu bylin a mastí. Přesně jako Josefka. „V bylinkách se vyznám, rozumím jim a věřím. Sama si je i pěstuji. Všechny rostliny jsou důležité,“ potvrzuje. „Věřím na citrogrepové kapky a teatree olej. Mám ho doma pořád a dávám si ho na všechno,“ svěřila deníku Aha!. Z léčivých bylinek nedá také dopustit na černý bez. Bez něho se prý neobejde!

Těm herečka věří...
● Citrogrepové kapky – jsou do - plňkem stravy, obsahují výtažky z grapefruitových jadérek. Zabraňují množení bakterií, virů a plísní.

● Tea tree olej – je nejsilně jší přírodní dezinfekcí. Urychluje hojení, stimuluje imunitní systém pokožk y a podporuje její prokrvení.

● Černý bez – je jedna z nejznámějších léčiv ých rostlin. Dokáže snížit horečku, vyčistit krev nebo pomůže při migrénách.



Přečtěte si
repro
2. 1. 2014 • 11:25

Nenadávej jí. - Jak tehdy sama přiznala, zákeřnou nemoc léčila ....také bylinkami... a oni dají do nadpisu, jakoby odmítala léčbu a léčila se pouze bylinkami. Je to od plesku hnusná manipulace. A kdo nečte pozorně, hned na ni nadává, jako ty.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.