Bartošová šokuje: Byla jsem v bezvědomí a zplynovaná! Chtěli mě prodat na maso nebo orgány! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Bartošová šokuje: Byla jsem v bezvědomí a zplynovaná! Chtěli mě prodat na maso nebo orgány!

Chtějí Ivetu na maso?
Chtějí Ivetu na maso? (Foto Aha! – Karel Kopáč, Jindřich Starý, koláž AHA!)

To tu ještě nebylo! Nekonečná groteska z produkce tandemu Iveta a Pepa nabírá na obrátkách jako nikdy předtím. Z prázdninového pobytu Bartošové (47) s víkendovým milencem Zdeňkem Macurou (39) se nám vylíhnul odporný komplot v režii italské mafie!

Iveta měla navždy zmizet

Pozadí plánů na zločin století odhalila Džambulka během včerejšího tříhodinového výslechu vedeného pankráckou kriminálkou. „Měla jsem být převezena trajektem na Elbu. Plánoval to Martucci s matkou a hlavně chtěli, aby mě už nikdy nikdo nenašel,“ řekla Blesku Iveta. Hrdličky z Uhříněvsi zřejmě ztratily poslední trosky soudnosti, které v nich ještě doutnaly a zahájily totální válku se svým okolím. Jak jinak si vysvětlit takové podezření? Dalo by se očekávat, že se Bartošová po sérii excesů stáhne do ústraní a dá trochu do pořádku. Pravý opak je však drsnou realitou!

Vymazaný mozek jedem a plynem

Spiknutí měl překvapivě zinscenovat pseudohrabě Domenico Martucci (37) s komplicem Macurou. Ivetka totiž šokovala tvrzením: „Martucci s Macurou mě chtěli použít na maso nebo na orgány.“ Kdopak jí to asi nakukal – není už jen loutkou v osidlech Josefa Rychtáře (55)? „Netuším přesně, co mi Macura dával,“ pokračuje držitelka Zlatého slavíka, “ale byl to nějaký plyn, který používají sektáři. Tím mě omámil, aby mě dostal do auta. Ten plyn mi vzal paměť.“ Aby toho nebylo málo, dostávala prý nějaké divné čucíky. „Dával mi vodu a po ní jsem hned usnula,“ dodala.


A kdo by si snad myslel, že pro alkoholické eskapády nemůže být o Ivetiny vnitřnosti zájem, ten je vedle, jak ta jedle! Bývalá zpěvačka to vysvětluje: „Navštívila jsem odborníky a mám játra i orgány jako miminko.“



Přečtěte si
lillyli
23. 8. 2013 • 07:45

....opakovaně propadla roštem

backora_s_bambuli
23. 8. 2013 • 03:34

Alkoholová demence v praxi. Co si budeme nalhávat, před demencí na tom Bartošová nebyla nikdy o moc lépe, takže tak zásadní rozdíl to zase není. Akorát je demence ještě umocněna o duševní výrony primitiva, který se vyjadřuje rádoby na výši a trpí sebeklamem, že je mazaný. Rychtář + Bartošová, to je alpská kombinace. Ale aspoň je nimi pérdél. Že ji chtěl někdo zpeněžit na orgány, je nejen pravděpodobné, ale i pochopitelné. Každý anatomický ústav rád obohatí svoji sbírku v kategorii deformace , malformace a jiné anomálie, o další extrémní exempláře. Pakliže má ta věčná mladice vnitřnosti jako miminko, pak jedině shodně velké. Věřím i tomu, že byla zplynovaná. A určitě propadla roštem. Opakovaně. Ti sektáři jsou dnes prostě neschopní. Už se těším na další díl

backora_s_bambuli
23. 8. 2013 • 02:38

wildcat
22. 8. 2013 • 08:02

Další pecka IB a JR. Sektářský plyn by na ni už nezabral, ten působí na mozek. Mě by jen zajímalo, kdo si ty voloviny vymýšlí? Pokud někdo z redakce Blesku, měl by začít psát horory ala Stephen King!

wernerovamagdalena
22. 8. 2013 • 07:04

Zplynovaná , asi málo v autě větrali, a že tam mul bejt puch.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.