Oživení Cest domů: Filip Čapka v roli rebela! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Oživení Cest domů: Filip Čapka v roli rebela!

Filip Čapka jako nová posila v seriálu Cesty domů.
Filip Čapka jako nová posila v seriálu Cesty domů. (FTV Prima)

Seriál Cesty domů diváky stále překvapuje novými a novými postavami. Tentokrát do děje vstoupí bratr soudkyně Simony (Veronika Freimanová) Sváťa Pech. Je to zlodějíček a podvodník, ale najde v sobě nečekanou lidskost. Hraje to Filip Čapka (39).

Herec Filip Čapka už zkušenosti se seriály má, proto pro něj nebude problém naskočit do rozjetého vlaku Cest domů. A v tomto případě to není jenom metafora! Čapka se totiž hned zkraje musel pustit do pěkně kaskadérského kousku.

Velmi náročnou scénu natáčel Filip na vlakovém nádraží kousek od Prahy, kde se na perónu přetahuje s Radúzem Máchou, který hraje Jaryna . Natáčení bylo hodně napínavé, protože jednou z důležitých „rekvizit“ v ní byl jedoucí vlak. Takže situace musela být vypočítaná tak, aby se herci dostali v přesně určený okamžik těsně k projíždějícímu vlaku. Kdyby se nepovedla, štáb by musel čekat hodinu, až pojede další pravidelný spoj.

Postava Sváti, jak je nastíněná, se prý Filipovi moc líbí. „Bez problémů jsem se do něj vcítil. Rozumím mu, protože já takový nejsem. Rád bych ve svém životě pociťoval podobnou lehkost bytí, bezstarostnost a otevřenost vůči cizím lidem, takový nadhled. Na druhou stranu Sváťa se právě díky těmto povahovým vlastnostem dostává do problémů. Líbí se mi, že má ve scénáři takové dobrodružné a akční obrazy, ale jsem spokojený, že je můžu jen hrát, ne prožívat,“ říká o své nové roli Filip Čapka. Seriál se vrací na televizní obrazovky již v pondělí.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.