To si Brzobohatý (†79) nezasloužil: Manželka Hana mu poslední přání nesplní! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

To si Brzobohatý (†79) nezasloužil: Manželka Hana mu poslední přání nesplní!

V září to bude rok, co Hana Gregorová svého Radka navždy ztratila. Bude mu chystat hrob.
V září to bude rok, co Hana Gregorová svého Radka navždy ztratila. Bude mu chystat hrob. (Marek Pátek / Aha)

Nikdy ho nepřestane milovat, poslední přání mu ale nesplní. I když Radek Brzobohatý (†79) nechtěl hrob, jen rozptýlit po zahradě, vdova Hana Gregorová (60) se už rozhlíží po náhrobním kamenu. „Kam by chodily jeho ctitelky?“ míní.

Hana žije bez Radka už téměř rok, a zesnulý manžel jí chybí na každém kroku. S dětmi Rolou (35) a Ondřejem (31) spolu o něm často mluví. „Představujeme si, jak by asi reagoval v některých situacích,“ přiznala Hanka. „Zůstala mi spousta krásných vzpomínek a zamilovaných dopisů do Radka. Čtu si je, když jsem sama a vědomě se tak trýzním,“ dodala herečka. Nepopírá, že si často popláče.

Nyní se rozhodla, že co nevidět opatří hrob, kam by uložila urnu s manželovými ostatky. Bezprostředně po jeho smrti si nedovedla představit, že by se od urny odloučila. Dokonce nosila Radkův popel v srdíčku stále u sebe.

„Teď si říkám, že bych ho měla konečně uložit. I když ho úplně slyším, jak říká: Haninko, vykašli se na to, rozsyp mě po zahradě, zbytečné vyhazování peněz. Vždycky říkal, že nechce žádné pompézní památníky. Ale já to udělat musím. Kam by chodily jeho fanynky?“ ptá se napůl žertem Gregorová v rozhovoru pro slovenský magazín.



Přečtěte si
majojo
14. 8. 2013 • 09:28

Milá kočičko, tak si choď zaplakat a položit květinu na jeho hrob, který vůbec nechtěl. Paní Gregorová si prostřednictvím svého slavného manžela realizovala své neukojené ambice. A teď se snaží dál, akorát marně.

kocickamv1973
14. 8. 2013 • 06:22

Co to tady ty dvě slepičky píší?Brzobohatý byl štramák i v důchodovém věku a je vidět,že s manželkou měli krásné manželství.Nevím proč by si ho měli pamatovat jen důchodkyně.Mě je 40,tak do důchodu daleko a vzpomenu si na něj ráda.Holky mají asi nějaký komplex ne

majojo
13. 8. 2013 • 20:01

A s těmi zástupy fanynek, co se budou chodit klanět k jeho hrobu, to to taky přehnala. Jo - bejvávalo, ale dneska už těch důchodkyň, co ho pamatují, taky ubývá.

defakto
13. 8. 2013 • 16:56

Brzobohatý , kdysi to byl krásny chlap , ale od doby co se na něj pověsila ta bachyně Gregorová se svou dcerou jenom upadal až z toho ideálu všech žen zbyl pouhý stín . Ted , už si ho můžou dát kde chtějí !

prroud
13. 8. 2013 • 12:40

Rozhodne nemam pravo soudit,ale povazuju za projev ucty a lasky splneni poslednich prani svejch nejblizsich.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.