Slovenka Andrea Ušiaková: Učitelka sexu na Nově! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Slovenka Andrea Ušiaková: Učitelka sexu na Nově!

Sexy moderátorka Andrea Ušiaková ve snaze pozvednout pořadu sledovanost, moderovala Laskanie v sexy oblečení.
Sexy moderátorka Andrea Ušiaková ve snaze pozvednout pořadu sledovanost, moderovala Laskanie v sexy oblečení. (: TV Markíza)

PRAHA – V lednu se na obrazovky televize Nova vrátila erotika! Místo Peříčka však vedení Novy sáhlo do archivu své slovenské sestřičky, televize Markíza, kde našla pořad Laskanie.

V lednu se na obrazovky televize Nova vrátila erotika! Místo Peříčka však vedení Novy sáhlo do archivu své slovenské sestřičky, televize Markíza, kde našla pořad Laskanie. Ten moderovala bývalá rosnička a slovenská sexbomba Andrea Ušiaková (26), která se kromě Playboye svlékla i v jiných pánských magazínech.

Markíza vysílala Laskanie celých sedm let a Nova tak sice ušetřila hromadu peněz za vlastní natáčení, ale možná si také zadělá na pěkné problémy. Markíza totiž kvůli Laskanie kdysi musela zaplatit mastnou pokutu, protože erotická show s nevinným názvem porušovala zákon! V jednom dílu se totiž objevila reportáž sadomasochistického týrání, které bylo vydáváno za běžnou sexuální praktiku. A to se nelíbilo slovenské Radě pro rozhlasové a televizní vysílání, podle které tak televize porušila paragraf, jež zakazuje propagaci krutého, nebo jinak nelidského jednání. A Markíza musela platit! Pokud tedy zmíněný díl odvysílá i televize Nova, dá se čekat, že se ozve i česká Rada pro rozhlasové a televizní vysílání a Nova bude mít problém!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.