Hlaváčová je moudrá máma | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Hlaváčová je moudrá máma

Jana Hlaváčová a Veronika Freimanová si společně zahrají v novém právnickém seriálu Světla pasáže.
Jana Hlaváčová a Veronika Freimanová si společně zahrají v novém právnickém seriálu Světla pasáže. (Aha!: Martin Přibyl)

PRAHA – Na obrazovky míří česká Ally McBeal! Advokátní kancelář, ambiciózní a cílevědomí právníci a právničky, lidi hledající spravedlnost, ale i lásku.

Na obrazovky míří česká Ally McBeal! Advokátní kancelář, ambiciózní a cílevědomí právníci a právničky, lidi hledající spravedlnost, ale i lásku. Tak by měl vypadat nový seriál Světla pasáže, na který se diváci mohou těšit už od začátku nadcházejícího měsíce na televizi Nova. V této obdobě amerického seriálu z právnického prostředí zazáří třeba Michaela Kuklová (38), Veronika Freimanová (51) nebo Jana Hlaváčová (68).

„V seriálu si zahraji maminku Emy. Je to moudrá žena, často stačí jediná její věta a věci dostávají správný směr,“ přiblížila nám svou roli v seriálu Jana Hlaváčová, která už má za sebou tři natáčecí dny a v nejbližší době ji čekají další. „Žijeme v době, kdy televizní seriály doslova letí, takže se na to velmi těším. S režisérem Jaromírem Polišenským a s těmito hereckými kolegy to bude i legrace,“ dodala herečka, která prý v soukromí advokátní kancelář ještě nikdy vyhledat nemusela. Jako hlavní představitelka se objeví Monika Himerová (32) v roli JUDr. Emy Justicové. „Hraji starší a rozumnější právničku, která se usilovně snaží dělat všechno správně,“ řekla včera Himerová na tiskové konferenci k seriálu Světla pasáže.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.