Vyšetřoval »Zemanova« případu Studna: Vrahem Moniky (†36) je manžel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vyšetřoval »Zemanova« případu Studna: Vrahem Moniky (†36) je manžel!

Major Malý má jasno. Vrahem je podle něj Petr.
Major Malý má jasno. Vrahem je podle něj Petr. (Aha! - Alexandr Malachovský, facebook)

Byl u toho, když se řešil případ Studna. Tedy ne ten seriálový, ale ten skutečný, podle kterého byl pak kultovní díl Třiceti případu majora Zemana natočen. Major Karel Malý se zajímá o to, co se mohlo stát v Egyptě Monice (†36) a Klárce (†8). Jeho kriminalistický nos prý říká, že vrahem je Petr K.

Major Malý rozhodně odmítá, že by smrt dvou Češek v hotelu Titanic Palace byla náhodou. „A pokud jim někdo jed dal, tak jedině ten manžel. Podle mě je blbost, že by v tom byl někdo třetí. Mohu se mýlit, ale vrahem je manžel!“ prohlásil pro Blesk rezolutně kriminalista, který má navíc pocit, že v celém případu je až moc rozporů, hlavně ze strany Petra.

„Jeden den byl strašně nemocný a druhý den ho vyhodili ze špitálu, že mu nic není. Nevěřím tomu, a kriminálka u nás se v tom už šťourá. Možná se budeme divit, na co všechno přijdou,“ upozorňuje Malý, podle kterého není divné, že Egypťané tolik pospíchali s úklidem hotelového pokoje, kde tragédie odehrála. Podle něj musí zkrátka turistický ruch v Hurghaně dál fungovat. Připouští ale také, že by se Egypťanům hodilo, aby byl z vraždy usvědčen Čech. To by turismu uškodilo nejméně.

Autor:  ph

Přečtěte si
hgfcf
3. 7. 2014 • 17:40

A nenapadlo tu někoho z diskutujících že rozhovor nebil ze starým pánem kriminalistou uskutečněn a ve skutečnosti smyšlen dle konceptu bulváru ? Starý pán se možná teď diví co si to bulvárnici vymýšlí a že si dovolili k rozhovoru dát fotku z kdysi jiného skutečného rozhovoru .Víte já nevím jde zase o nejspíš o senzaci bulváru aby lidi měli na koho nadávat , nenávidět , plivat zkrátka lynčovat a bulváru se díky tomu všemu hrnuli prašulky na učet .Jan Adamec ze Znojemska .

va45
13. 8. 2013 • 17:28

Já si myslím,že kriminalista nebude od pravdy daleko.Jen se tam něco zadrhlo.Ta malá to zřejmě neměla vypít a stalo se.

hrabenkaostrovinova
13. 8. 2013 • 10:45

Pohřbívá jeho rodina a o její rodině není řeči. vypadá jako přebarvená romka a možná byla z dětského domova.

pavucinka
13. 8. 2013 • 10:35

U nás sei k soudu často chodí pro rozsudek ,nikoli pro spravedlnsot.Rychle, jednoduš, účelově, pro někoho výhodně a hotovo. Domluva jistá. Ten člověk je už skoro odsouzený. Kdyby louh nějak vpravil do žaludku obětí, tak to měli zjistit ještě před pitvou, ne těla poškodit řezáním. K pitvě měl být přizván český lékař. Zákony, smlouvy, spolupráce na bodě nula.

dafnemunova
13. 8. 2013 • 10:08

Ty si ich poznal, ze tak na neho nadavas?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.