Teta mrtvé Klárky (†8) prozradila, co jí řekla Monika (†36) před odletem na dovolenou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Teta mrtvé Klárky (†8) prozradila, co jí řekla Monika (†36) před odletem na dovolenou!

Renáta, která měla k Monice vždy blízko, teď promluvila.
Renáta, která měla k Monice vždy blízko, teď promluvila. (Reprofoto TV Nova)

Čím déle trvá vyšetřování podivné smrti Moniky (†36) a Klárky (†8) v egyptské Hurghadě, tím více se kolem celého případu objevuje otazníků. A zatímco veřejnost spekuluje o tom, zda je nebo není Petr K. vrahem, jedna osoba má naprosto jasno. Je to sestřenice Moniky, která byla se zemřelou ve velmi těsném kontaktu…

Renáta a Monika k sobě měly blízko už jako malé holky. A jak rostly, pouto mezi nimi se nepřetrhlo. Monika neměla důvod Renátě lhát a říkala jí i věci, které nikomu jinému říct nemohla. „Byla jsem velmi šťastná, že si Monika našla tak hodného a obětavého partnera a manžela. Žila v harmonickém vztahu, to se dnes moc nevidí,“ řekla webu tn.cz Renáta, která se tak potvrdila proti bezpočtu spekulací, které říkají, že Petr měl na krásnou Moniku žárlit a v rodině kvůli tomu měly panovat rozbroje.

„Když jsem s ní mluvila, říkala, že je šťastná a spokojená, že má všechno, co si přeje,“ tvrdí Monika, která se zprávu o smrti své sestřenice dozvěděla z médií. Ihned ji prý napadlo, že to mohl udělat jedině někdo z místních. Ani na chvilku ji prý nenapadlo, že by mohl být Petr vrahem.

Petr K. mezitím stále čeká v Egyptě na to, kam se posune vyšetřování. A čeká se také na výsledky egyptské i české pitvy, které mohou konečně v celém případu udělat jasno.

Autor:  ph

Přečtěte si
santamonica
11. 8. 2013 • 21:54

ja si myslim, ze se tahla slecna, ci pani, pouze snazi prizivit na smrti jsve pribuzne. Jak by asi tahle konverzace, o ktere mluvi, znela? "Ahoj, Renato, ja jsem v manzelstvi strasne stastna, Mam vsechno, co si preji a ted mne Peta bere do Egypta?" Tohle by se snad dalo verit, kdyby se brali pred mesicem a odletali na svatebni cestu. Po 10-ti letem vztahu to zni opravdu uhozene. Bude velice zajimave se dozvedet, kdo je zodpovedny, pokud se to nekdy zjisti. Manzel je logicky vinik, ale ono to vsechno mohlo byt uplne jinak. Jak? To necham profesionalnim vysetrovatelum.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.